Milli Piyango 2020 Yılbaşı Çekilişi Saat Kaçta Hangi Kanalda? Milli Piyango idaresinin düzenlediği Yılbaşı çekilişi bu akşam yapılıyor. Peki Milli Piyango 2020 Yılbaşı Çekilişi Saat Kaçta Hangi Kanalda?

2020 Milli Piyango yılbaşı çekilişi için geri sayım başladı. Yılbaşı çekilişinin saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı hakkında MPİ tarafından açıklama yapıldı.

2020 Milli Piyango yılbaşı çekilişi için geri sayım başladı. Heyecan ve umutların yükseldiği şu saatlerde düşük miktarlı ikramiyeler açılmaya devam ediyor.

Büyük ikramiye ise akşam saatlerinde Milli Piyango İdaresi internet sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE

Yüzbinlerce kişinin canlı olarak TV üzerinden takip edeceği yılbaşı çekilişi için Milli Piyango İdaresi tarafından açıklama yapıldı. Bu açıklama ile ''Yılbaşı çekilişi saat kaçta başlıyor ve hangi kanalda?'' sorusunun yanıtı alabilirsiniz.

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 70 milyon lira olarak belirlendi. 

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

MPİ tarafından yapılan açıklamaya:

Milli Piyango canlı izle. Milli Piyango çekilişi canlı izle. Milli Piyango çekilişi canlı yayın. Milli Piyango 2020 çekilişi canlı izle. 2020 Milli Piyango canlı izle. 2020 Milli Piyango çekilişi canlı yayın. Canlı yayın Milli Piyango çekilişi. 2020 Milli Piyango sonuçları. 2020 Milli Piyango çekiliş sonuçları.         

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 80 milyon lira olarak belirlendi.