Eğlenceli hikayesiyle ‘Menajerimi Ara’nın izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan dizi, yeni bölümleriyle Star TV’deki yayın hayatına devam ediyor.

Menajerim Aram dizisinde Dicle ile Ceyda arasındaki derinleşen kriz, izleyenleri bekleterek çileden çıkartıyor.

Menajerimi Ara dizisi 41. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Menajerimi ara 40. bölümde ne oldu? İşte Menajerimi Ara dizisiyle ilgili tüm güncel detaylar sizlerle...

Menajerimi Ara 13 Haziran 2021 41. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

İzleyiciyi farklı temalarla ekranlara kilitleyen "Menajerimi Ara" dizisi, Ego Ajans'ın dört yöneticisinin maceralarını anlatıyor. Ay Yapım imzalı ve Star TV'de ekrana gelen Menajerim Ara adlı dizinin yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş üstlenirken, senaristliğini Uğraş Güneş ve Sema Ergenekon üstleniyor. Barış Falay, Ayşenil Şamlıoğlu, Fatih Artman ve Ahsen Eroğlu gibi usta ve genç oyuncuların paylaştığı "Menajerimi Ara" dizisi her pazar saat 20'de Star TV'de yayınlanıyor.

MENAJERİMİ ARA DİZİSİ 40. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Menajerim Arayı dizisi son 40. bölüm olarak izleyicilerin karşısına çıktı. Dicle'nin oyuncusu Fırat'ın sette Ceyda'nın oyuncusu Görkem'e saldırması, Dicle ile Ceyda arasındaki tansiyonun kırılma noktasına gelmesine neden oldu. Fırat'ın bıraktığı alkol sorununun tekrarlayacağından şüphelenen Dicle, ne yapacağını bilemez ve çare aramaya başlar. Barış ise Aydın'ın sıkıntılarını öğrendi.

Barış bu soruna bir çözüm bulmaya başladı. Perid'in oyuncusu sette torununu Perid'e emanet edince Ego Agency'nin ikinci krizi patlak verdi. Perid, aktrisinin hayal kırıklığını telafi etmeye çalışırken Kıraç, menajeri ünlü rapçi Özbi'yi reklam kampanyasına katılmaya ikna etmek için bir plan yapmak zorunda kaldı. Öte yandan Çınar, aynı gün yayınlanacak dizide rol alan oyuncuları Jülide ve Arzu için ikiye ayrılmak zorunda kaldı.

MENAJERİMİ ARA DİZİSİ 41. BÖLÜM FRAGMANI

Menajerimi Ara bu pazar dizinin 41. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Menajerimi Ara dizisinin 41. bölümüne göre; Ceyda, Dicle'yi Ego Ajans'tan kovacak. Bu durum Çınar'ın Ceyda ile Dicle arasında kalmasına neden olacaktır. Ceyda'dan ayrılmanın eşiğine gelen Çınar'ın kararı merakla bekleniyor. Barış, arkadaşlarının arkasından yaptığı işleri anlayacak ve yüzleşecektir. Öte yandan Dicle ve Barış barışmaya başlayacak. Menajerimi Arıyorum dizisi 13 Haziran Pazar akşamı saat 20:00'de Star TV'de ekrana gelecek.