ATV ekranlarında reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova final kararı aldı. Yayınlandığı perşembe akşamları tüm zamanların en çok izlenen dizisi konumunda olan Bir Zamanlar Çukurova final yapıyor. Bu hafta dizinin en önemli aktörlerinden biri olan Hünkar Yaman karakteriyle Vahide Perçin veda etmesiyle neler oluyor sorusu yanıt buldu. Bir Zamanlar Çukurova ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova final yapıyor!

ATV ekranlarında haftalık reytinglerde bile ya 1. ya 2. olan Bir Zamanlar Çukurova final kararı aldı. Her perşembe akşamı rakipsiz giden Çukurova’da hikaye kalmadı. Bir Zamanlar Çukurova yapımcısı ” 1 sezon olarak planlamıştık, 3. sezona geçtik, 4. sezon imkansız hikaye kalmadı” açıklaması ardından Bir Zamanlar Çukurova final yapacağı kesinleşti.

Bir Zamanlar Çukurova ne zaman bitecek?

ATV’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova final tarihini ATV açıkladı. Bir Zamanlar Çukurova unutulmaz 3. sezon finaliyle bitecek. Bir Zamanlar Çukurova final tarihi 27 Mayıs 2021 Perşembe akşamı biteceği öğrenildi.

Kerem Alışık’ta ayrılıyor!

Vahide Perçin’in Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılması bir çok konuyuda dizinin de seyrini değiştirdi. Vahide Gördüm sonrası Kerem Alışık’ta Ali Rahman Fekeli karakteri Bir Zamanlar Çukurova veda edecek. Ancak TİMS, Kerem Alışık’ı bırakmıyor. Show TV ekranlarında yayınlanacak yeni bir dizi de başrolü Kerem Alışık oynayacak. Kerem Alışık’ın 2 hafta içinde diziden çıkacağı öğrenildi.

ATV: En son bitirmek isteyeceğimiz diziydi!

ATV’den Bir Zamanlar Çukurova final kararına açıklama geldi. Kanaldan “En son bitirmek isteyeceğimiz projeydi, 3 sezondur rekorlar kıran bir yapım. Ancak yapım ekibiyle bizde 1 sezon olarak planlamıştık, 3 sezon bize diziyi yazan ekibe, yapımcıya ve senariste teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Usta isimler ve yeni yıldızlar çıkarttı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi eski isimlere ün, yeni isimleri müthiş bir karıyer bıraktı. Ekranların aranan yüzü olan Hünkar Yaman’la Vahide Perçin, televizyonda uzun süre reyting alamayan Demir Yaman’ı Murat Ünalmış adeta yeniden doğdu. Şu ana kadar Diriliş Ertuğrul dahil her projesi tutan Uğur Güneş’le Ali Rahmen Fekeli’yle Kerem Alışık bambaşka bir üne kavuştu.

Ancak Bir Zamanlar Çukurova en büyük desteği Züleyha karakteriyle Hilal Altınbilek’e gelecek. Hilal Altınbilek adeta şu dönemin en çok aranan yüzü olacak ve Bir Zamanlar Çukurova biter bitmez ekranların en çok aranan kişisi olacak