Senaristliğini Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ'un üstlendiği, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın üstlendiği yeni FOX dizisi "Evlilik Hakkında Her Şey"in ilk tanıtımı yayınlandı.

Gökçe Bahadır ve Neslihan Yeldan'ın sahnesi, "Evlilik Hakkında Her Şey" gününün muhteşem tanıtımı sırasında kısa sürede büyük sansasyon yarattı.

Sosyal medyada dizinin hayranları, güçlü bir dramanın geldiğini, Gökçe Bahadır'ın yeni stilinin de çok güzel olduğunu yorumladı.

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz sezondan kalma "Menajerimi Ara" dizisi dışında Netflix için çekilen Kulüp  yapımcılığına katıldı. Televizyon ekranında Gökçe Bahadır dört yıl aradan sonra yeni bir projeyle geri döndü.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmü, Emine Ada Sezer, Mila Kasarcı ve Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Bu dizinin hikayesi de oldukça ilginç. Cevher ailesinden dört ayrı kadının ortak geçmişlerine tepkileri ve farklılıkları tartışılacaktır. Joelpan (Sumru Yavrucuk) boşanmış, Azira (Gökçe Bahadır) uzun yıllardır evli ve Güneş (Tülin Ece) evleniyor. Sanem (Gökçe Eyüboğlu) evlilik kavramını tamamen reddetmiştir.

Müvekkilin hikayesi de dahil olmak üzere "Evlilik Hakkında Her Şey" çok yakında ekranlarda olacak ve hikayesi aile, aşk ve sadakat kavramlarını ön plana çıkarırken boşanma hukukunun sefil düzenini gözler önüne sermekten çekinmiyor...

Merak edilen ve çekimleri İstanbul'da devam eden "Evlilik Hakkında Her Şey" dizisi yeni sezonda FOX'ta izleyiciyle buluşacak. Dizinin yayın tarihi ve tarihi henüz belli değil.