Yakın zamanda yeni televizyon kanalı çıkıyor ve çıkmaya devam edecek gibi gözüküyor. Bu doğrultuda; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yayın hayatına başlayan ve spor kategorili bir tv kanalı olmayı hedefleyen TRT Spor Yıldız yayın hayatına merhaba dedi.

Türksat 4A uydusundan yayın yapan TRT Spor Yıldız frekans ayarlarını uydu alıcınıza yüklemeniz için gereken bilgilere haberimizde yer verdik. Bu içerikte ayrıca TRT SPOR YILDIZ Digitürk, D-smart ve Tivibu  kaçıncı kanalda yayın yapıyor? aramanıza da cevap verecektir. Haberimizin içeriğinde öte yandan TRT Spor Yıldız Digitürk, D-smart ve Tivibu  kaçıncı kanalda yayın yapıyor? gibi tüm aramanıza da cevap verecektir.

TRT SPOR YILDIZ Frekans Ayarı 2021 Nedir? (Şifresiz)

Kanal adı: TRT SPOR YILDIZ

Uydu : Türksat 4A

Frekans : 11958

Sinyal Oranı : 27.500

Polarizasyon : V (Vertikal) - Dikey Batı

FEC : 5/6

Bu içerikteki TRT Spor Yıldız Frekans bilgisi TÜRKSAT Resmi Web Sitesi üzerinden 2021 yılında edinilen bilgilere göre hazırlanmıştır.

TRT Spor Yıldız frekans ayarı nasıl yapılır?
TRT Spor Yıldız kanalını izleyebilmek için çanak anteninizin Türksat 4A uydusuna ayarlı olması gerkiyor. Türksat 4A uydusuna dönük çanak anteniniz varsa, uydu cihazınızın kurulum menüsünden ‘Frekans Ekle’ (Bazı cihazlarda ‘Transponder Ekle’, ‘Manuel Kanal Arama’ veya benzeri olabilir) menüsünü açın. ‘Uydu Adı’ kısmında ‘Türksat 4A’yı seçin. Alt kısımda bulunan ‘Frekans’ kısmına 11958 sayısını girdikten sonra ‘Polarizasyon’ kısmını ‘Vertical Dikey’ olarak seçin. ‘Sembol’ kısmına ‘27.500’ sayısını girdikten sonra ‘FEC’ değeri otomatik olarak seçilecektir. Bu değerleri seçtikten sonra aramayı başlatabilirsiniz.