Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin paylaştığı dizi etkileyici bir hikayeye ve iddialı bir oyuncu kadrosuna sahip. Hem Türk hem de yabancı ekipler dizi için büyük çaba sarf etti ve uzun bir hazırlık süresi var.

Hepimizin bildiği gibi geçtiğimiz ay çekimlerine başlayan dizi özenle hazırlanmıştı. Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatını anlatan dizinin adı konusunda çok fazla kafa karışıklığı var.

İlk olarak Barbaros olarak ifade edilen dizinin ismi, daha sonra Barbaroslar olarak duyuruldu. Ardından ise Barbaros Kardeşler ifadesi basında kullanıldı.

Birçok kişi TRT1’in çok önemli bir dizisi için daha isim konusunda bile anlaşamamışken ve bu konu kafa karışıklığı yaratırken yapımcıdan da hiçbir müdahale gelmedi.

Es Film tarafından hazırlanan dizinin isminin değiştirildiği de ortaya çıktı. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı ismi ile yayınlanacağı ortaya çıkan dizideki bu değişiklik dikkatleri çekti.

İsim konusundaki kargaşanın ortadan kalkması dizi adına iyi bir durum oldu. Çünkü birçok kişi dizinin ismi konusunda çelişkili bilgiler sunuyordu.

İlk fragmanı çok etkileyici olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin yeni fragmanının da yakında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Dizinin Ekim ayı gibi ekrana gelmesi bekleniyor.