The Witcher serisi CD Projekt RED ve oyun dünyası için oldukça büyük bir yere sahip. Oyun o kadar ünlenmişti ki Cyberpunk 2077 hakkındaki beklentilerimizin de tavana çıkmasına sebep olmuştu. Elbette bu ünden faydalanmak isteyen başka firmalar da vardı. Netflix seriyi bir dizi haline getirdi. Beyaz saçlı efsungerimiz Rivialı Geralt ise Henry Cavill tarafından oynandı.

Henry Cavill’i Superman dışındaki bir rolde görmek başlarda gözlere garip gelse de insanlar zamanla alıştılar. Ayrıca Cavill’e yapılan ödemenin oldukça şişkin olduğu belliydi, keza dizideki en ünlü oyuncu kendisiydi. Kadronun çoğu daha önce adı sanı pek duyulmamış oyunculardan oluşuyordu.

Oyunculuk yeteneklerini bir kenara bırakacak olursak eğer; politik doğruculuk adına atılan bazı adımlar, dizideki bazı karakterlerin kitaplardakinden farklı yansıtılması ve dizinin oldukça karışık olan olay kurgusu izleyicileri üzmüştü. Hatta kurgu öyle karışık yapılmıştı ki izleyenlerin çoğu ne olduğunu bile anlayamamıştı.

Netflix de aynı hataları ikinci sezonda tekrarlamayacağına dair söz vererek, neredeyse yeni bir sayfa açmıştı. Heyecanla beklenen ikinci sezonun fragmanı yayınlandı. Fragmanda üçüncü oyunda gördüğümüz Vahşi Av’ı görebiliyoruz. Vahşi Av, hem The Witcher’ın kitaplarında hem de filmlerinde büyük bir yere sahip.

İkinci sezonun çekimleri ise hâlâ devam etmekte. Dizinin bu yıl yayınlanması bekleniyor ama pandeminin getirdiği zorluklar dolayısıyla yayın tarihi tam olarak verilmiyor. Vasemir karakterinin geçmişini anlatan bir animenin yayınlanacağı da söylenenler arasında. Tüm bunların yanı sıra dizinin 1200 yıl öncesinde geçecek olan ve muhtemelen Efsungerlerin kökenine ışık tutacak, The Witcher: Blood Origin isimli bir dizinin de geliştirme aşamasında olduğu biliniyor.

THE WITCHER 2. SEZON NE ZAMAN?

Netflix diziye resmi 2. sezon onayını verdiğini duyurmuştu. The Witcher 2. sezonun ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. 

THE WITCHER 2. SEZON FRAGMANI ÇIKTI MI?

The Witcher 2. sezon fragmanı henüz yayınlanmadı. The Witcher 2. sezon fragmanı yayınlandıktan sonra haberimiz içerisinde yer alacak.