Fox TV ekranlarının ilgiyle takip edilen yeni dizisi Son Yaz 5. yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizide suç dünyasının içindeki asi bir genç olan Akgün ile Cumhuriyet Savcısı Selim Kara’nın beraber başladıkları bir mücadele anlatılıyor.

SON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Halil Sadi, Akgün’den Selim’in elindeki tanık Latif Coşkun’un yerini bulmasını ister. Karşılığında onun yurtdışına gitme isteğini yerine getireceğine söz verir. Yağmur, Kaan’dan ayrıldığı için üzgündür. Kaan ise dağılmış haldedir.

Bu ayrılık iki anneyi karşı karşıya getirecektir. Bu arada Metin, Serap’ın kendisine tepkili olduğunu fark eder ve nedenini öğrenmeye çalışır. Selim ise yokluğunda Fatih’in kendi ailesiyle çok iç içe olmasını içine sindirememektedir.

Üstüne Fatih’in Canan’a iş teklifini de duyunca deliye döner ve Fatih’in ofisine yaptığı bir ziyaretle teklifi geri çekmesi için ona baskı yapar.

Ancak Canan’ın işe dönme konusunda ne kadar hevesli olduğunu görünce yaptığından pişmanlık duyan Selim, Canan için harekete geçer.

Selim’in sevdikleri için verdiği çabayı gören Akgün çok etkilenir. Selim’e ihanet etmekle etmemek arasında, karar vermek zorunda kalacağı bir eşiktedir artık.

İlk bölümünden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen dizilerden Son Yaz 5. bölüm izlemek isteyenler için ekranlara geliyor. Her Cuma günü olduğu gibi bu Cuma da ekranlara FOX TV'de gelecek olan Son Yaz 5. bölüm izle, Son Yaz yeni bölüm, Son Yaz yeni bölümde ne olacak, Canlı izle Son Yaz detaylarını görebilirsiniz. 

SON YAZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

Son Yaz yeni bölümü FOX TV'de yayınlanacak 29 Ocak Cuma günü. Son bölümde yine önemli bir anda kalan Son Yaz kesintisiz canlı izleyerek 5. bölümde izleyebilirsiniz. İlgi ile takip edilen Son Yaz dizisi yeni bölümü ile FOX'ta Cuma günü yayınlanacak. Yeni bölümünde yine sürprizlerle ekranda olacak Son Yaz 5. bölüm yayınlanacağı 29 Ocak tarihinde bekleniyor. Son yaz izle canlı olarak FOX TV'de izleyebilirsiniz.