TRT1 ekranlarında yayınlandığı ilk günden itibaren reyting rekorları kıran dizisi Gönül Dağı 34. Bölüm ile yine Cumartesi gecesine damga vurdu. Gönül Dağı dizisinde bir sahne ise seyirciyi oldukça şaşkına çevirdi…

Gönül Dağı 34. Bölüm ile yine hem ekranlara hem de sosyal medyaya adeta damgasını vurdu.

Gülsim Ali İlhan, Berk Atan, Ecem Özkaya, Eser Eyüboğlu, Ferdi Sancar ve Ege Aydan gibi başarılı isimlerin rol aldığı Gönül Dağı dizisinin son bölümünde seyirci yavaş yavaş istediğini almaya başladı.

Gönül Dağı dizisinin son bölümünde yaşananlar dizinin hayranlarını ekran başına kilitlemeyi başarırken ekranlara yansıyan bir sahne ise oldukça heyecan yarattı.

Peki ama Gönül Dağı 34. Bölümde neler yaşandı?

Asuman’ın yarı yolda bırakmasıyla kasabayı terk etmeyi kafasına koyan Ramazan, tam gidecekken karşısında Ciritçi Abdullah’ı bulur.

Ramazan ve Ciritçi Abdullah bir yolculuğa çıkarlar. Bu yolun sonunda Ramazan’ın fikri değişecek mi?

Muammer’in kazadan önce verdiği sözü yerine getirmek zorunda kalan Taner ve Veysel’i nasıl bir macera bekliyor? Zahide; Dilek ve Halime arasındaki buzları eritmek için kolları sıvar. Zahide ile işbirliği yapan Dilek, bu defa Halime’nin gözüne girebilecek mi?

İhaleyi kaybetmesinin ardından iş arama telaşı içinde zor günler geçiren Sefer, iş bulabilecek mi? Gönül Dağı dizisinin son bölümünde hüzün ve duygu yüklü sahneler hakim olurken seyirciyi umutlandıran bir gelişme yaşandı.

TRT1 ekranlarının rekortmen dizisi Gönül Dağı’nda geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru diziden apar topar ayrılan Utku Ateş’in canlandırdığı Serdar karakteri için dizinin hayranları senaristleri mesaj yağmuruna tutmuştu.

Uzun zamandır dönüp dönmeyeceği merak konusu olan Utku Ateş ile ilgili umut veren bir gelişme yaşandı.

Gönül Dağı 34. Bölümde Elif’in bir sahnede 'Serdar' diye seslenmesi bile dizinin hayranlarının umutlarını yeşertti.

Medya kulislerinde dolaşan son iddialara göre ise Gönül Dağı dizisinde Serdar karakterine can veren Utku Ateş’in 3 ya da 4 bölüm sonra yeniden kadroya dahil olacağı iddia edildi. Gönül Dağı dizisi 35. Bölümü ile 9 Ekim Cumartesi akşamı TRT1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.