Seni Çok Bekledim dizisi yeni bölüm tarihi arama yapılan konu başlıklarından oldu. Yayınlandığı günden bu yana dillere düşen ve Star Tv'de güçlü oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çekmişti Seni Çok Bekledim dizisinin cuma gününü alınmasıyla beraber akıllarda soru işareti kaldı. Peki, Seni Çok Bekledim dizisi hangi gün, yeni bölüm ne zaman? Seni Çok Bekledim dizisinin yayın günü neden değişti?

SENİ ÇOK BEKLEDİM HANGİ GÜN, DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Seni Çok Bekledim dizisinin yayın tarihi değişti. Bu hafta dizi ekranda olmayacak. Ancak gelecek hafta, yani 21 Nisan Çarşamba akşamı Star TV’de izleyicilerle buluşacak. Zaten reytingleri çok düşük olan dizinin son iki bölümü yeni gününde yayınlanacak ve dizi ekrana veda edecek.

Kadir, gemileri yakmış, Cemal’e karşı savaş baltalarını çıkarmıştır. Kardeşi Erol’la işbirliği yaparak şirketteki hisse dengesini lehine çevirme kararı alır. Ancak tam bu sırada öğrendikleri aklını fena halde karıştırır. Ayliz, yaşadığı şokun etkisindedir. Tesellisi, durumdan habersiz olsa bile, her zaman yanında olan Kadir’dir. İsmet, Cemal’in baskısıyla bildiklerini Kadir’le paylaşamaz.

Yine de öğrendiği bilgi, başına bela olur. Karısı Songül’le birlikte kan donduran bir olayla yüzleşirler. Cemal, bir an önce hamlesini yapıp şirketi ele geçirmenin derdindedir. Kadir’i saf dışı bırakacak bir planın peşindeyken kendi öz oğlu Erol’a vereceği zarar aklının ucundan bile geçmez.