Sadakatsiz 4. bölüm tek parça canlı izle! Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz 4. bölüm canlı izle! Çarşamba akşamlarının zirvede yer alan dizisi Sadakatsiz'de bu hafta nefes kesen gelişmeler yaşandı. Sadakatsiz 4. bölüm canlı izleme linkine sayfamızdan ulaşabilirsiniz. İşte, Sadakatsiz 4. bölüm tek parça kesintisiz canlı izleme adresi!

Sadakatsiz'in yayınlanan yeni bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler tarafından 'Sadakatsiz 4. bölüm tek parça izle' internette merak konusu oldu. İşte Sadakatsiz'in 4. bölümü tek parça izleme sayfası!

28 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan Sadakatsiz dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Sadakatsiz dizisi 4. bölüm tek parça linki…

SADAKATSİZ 3. BÖLÜM ÖZETİ:

İki kadın arasında sıkışıp kalan Volkan’ın seçimi, herkesin hayatını etkileyecektir.

Asya, Derin’in hamile olduğunu öğrenen Volkan’ın yapacağı seçimi merak eder. Volkan ya Derin’le olacak, bebeğin sorumluluğunu üstlenecektir ya da kendisini ve oğlunu seçecektir. Öte yandan Derin, Volkan’ın kendisini oyaladığını düşünmektedir ve ondan net bir cevap ister. İki kadın arasında sıkışıp kalan Volkan’ın seçimi, herkesin hayatını etkileyecektir.

Sadakatsiz dizisi 4.bölüm izle

Sadakatsiz dizisi 4.bölümü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

https://www.kanald.com.tr/sadakatsiz/bolumler

SADAKATSİZ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Asya başarılı bir doktordur. Kocası Volkan harika bir eş ve oğulları Ali’ye şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır. Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek… Volkan’ı, evliliğini ve mutlu sandığı yuvayı sorgulamaya başladığında karşısına çıkan her bir iz, onu bambaşka sonuçlara ulaştırır. Asya bu hikayenin kurbanı olmamak için ne gerekirse yapmaya hazırdır.

SADAKATSİZ DİZİSİ OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Asya Arslan – Cansu Dere
Volkan Arslan – Caner Cindoruk
Derin Güçlü – Melis Sezen
Ali Arslan – Alp Akar
Mert Gelik – Eren Vurdem
Bahar Gelik – Yeliz Kuvancı