Fox TV ekranlarında Şevkat Yerimdar dizisiyle ekranlarda yer alan Özgürcan Çevik'in sempatik tavırları ve başarılı oyunculuğu dikkat çekmeye devam ediyor.

Şevkat Yerimdar filminin sinema filmi büyük ilgi gördü. Gişe rekorları kıran Şevkat Yerimdar’ın ikincisi 2016 yılında çekildi. Daha sonra ise bu proje dizi olarak ekranlarda yer aldı. Şevkat Yerimdar dizisi 2017-2018 sezonunda yayınlandı ve geniş bir kitleyi etkiledi. Toplam 44 bölüm süren dizinin bir dönem tekrarları bile çok izleniyordu.

Başak Parlak ile Şevkat Yerimdar'da rol alan Özgürcan Çevik, etkileyici oyunculuk yeteneğiyle izleyenleri derinden etkiledi. Oyuncu en son 2019 yapımı İkizler Memo Can dizisinde rol almıştır.

Özgürcan Çevik 2 yıl aradan sonra diziye geri döndü. Star TV'de bir süredir yayınlanan kısa süreli polisiye dizisi Çember'in yeni bölümü şu sıralar çekiliyor. Özgürcan Çevik de başrol oynadı.

ANS Productions ile Çevik’in anlaştığını gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından duyurdu. Dizide Çevik ile birlikte Tuvana Türkay’ın da başrolde yer alacağı ortaya çıktı.

Çember dizisinden bir tek Barış Bağcı’nın yeni dönemde yer alması da kararlaştırılmıştı. Kanal D ekranında yayınlanacak olan dizinin her bölümünde bir cinayet vakası çözülecek. Konuk oyuncu olarak da ünlü isimlerin her hafta yaptı yer alacakları belirtiliyor.