Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın oynadığı Kefaret dizisi şimdiye kadar 13 bölüm izlendi. Kefaret dizisi ilk bölümlerinde kanalın ve izleyicilerin beklentilerini karşılayamasa da ilerleyen bölümlerde yaşanan olaylar sonrası ve heyecanın artması ile birlikte yükselişe geçti. Ancak geçtiğimiz bölüm yapılan sahne hatasını izleyici affetmedi. O görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu.

Yayınlandığı ilk günden itibaren ilgiyle takip edilen Kefaret dizisi, büyük bir hatayı gözden kaçırdı. Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat ikilisinin uyumu ile devam eden dizide yapılan bu hata gözlerden kaçmadı. İşte sosyal medyada konuşulan o hata:

Abisinin hapisten çıkmasıyla birlikte tırmanmaya başlayan olaylar sonucu Arzu vuruldu. Arzu'yu tedavi etmesi için Zeynep'in kocası Doktor Ahmet zorla dağ evine getirildi. Arzu'nun yarasına pansuman yapmak için hazırlıklara başlayan Ahmet yaranın üzerindeki bandajı açınca büyük hata ortaya çıktı.

Sözde kurşunla vurulan Arzu'nun yarası ilk sahnede yok oluyor! Yönetmenin bile fark etmediği sahnede Arzu'nun yarası ikinci sahnede birden bire kendiliğinden geri geliyor.