Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster?, 04 Kasım Pazartesi akşamı 841 yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Kim Milyoner Olmak İster? yayınlandığı günden beri en çok izlenen yarışmalardan biri olma özelliğini koruyor. Özellikle arama motorlarına bakıldığında 'Kim Milyoner Olmak?' son bölüm konusunda yapılan internet araştırmalarının hayli yoğun olduğu görülüyor.

Yarışmada sorulan soru şu şekildedir;

Neil Armstrong Dünya'ya döndükten sonra karantina sırasında hangi müzik aletini çalmıştır?

A- Keman

B- Mızıka

C- Ukulele

D- Flüt

(Doğru cevap: Ukulele)

Ay'da yürüyen ilk insan olan Neil Armstrong, Apollo 11 Ay'dan döndükten sonra karantinadaki bir tesiste ukulele saldırıyor. Armstrong ve ekip arkadaşları Michael Collins ve Buzz Aldrin, Ay'ı keşfettikten sonra gözlem için karantinaya alındı. Birkaç hafta sonra astronotlar karantinadan serbest bırakıldı.Ukulele Hawaii dili'nde zıplayan pire anlamına gelen telli çalgılar ailesine ait bir enstrüman.[1] Dört telli bir çalgı olan ukulele çoğunlukla uke olarak kısaltılır. Teller G, C, E, A veya A, D, F#, B şeklinde akorlanabilir ve genellikle naylon veya kirişten yapılmaktadır. Ukuleler kendi aralarında dört boyuta ayrılırlar, bunlar: soprano, konser, tenor ve baritondur.