Mumya: Ejder İmparatoru filmi oyuncuları kimler? Mumya: Ejder İmparatoru filminin konusu ne? soruları son zamanlarda en çok araştırılan konular arasında yerini koruyor. Star TV izleyicilerini yerli filmler ile buluşturmaya devam ediyor. Peki, Mumya: Ejder İmparatoru filmi nasıl? İşte Mumya: Ejder İmparatoru filmi hakkında yorumlar...

Mumya Ejder İmparatoru'nun Mezarı’nda O'Connell ailesi bu kez iki bin yıllık uykusundan uyanan dehşetli Ejder İmparatoru'nun mumyasıyla baş etmeye çalışıyor.

MUMYA EJDER İMPARATORU’NUN MEZARI KONUSU

Stephen Sommers, büyük ticari başarı yakalayan Mumya serilerinden artık sıkılmış olmalı ki 2008 model Mumya’da bayrağı Rob Cohen’e devrediyor. Ejder İmparatoru Han'ı yenmenin tek yolu, imparatorun düşmanlarından oluşan, Çin Seddi'nin yapımı sırasında enkaz altında kalan acımasız orduyu canlandırıp savaşmaktır. Brendan Fraser'ı üçüncü kez Rick O'Connell rolünde gördüğümüz filmde, Rachel Weisz'ın yerini Mario Bello alırken olaylar 10 yıl sonrasında geçtiği için 20 yaşındaki Alex rolüne de Luke Ford getirilmiş. Yine bol bol entrika, hayaletler, kovalamacalarla kotarılan 2008 versiyon Mumya da artık alameti farikası olmuş sahneleriyle izleyiciye seyirlik bir pop-corn sineması vaadediyor.

MUMYA EJDER İMPARATORU’NUN MEZARI OYUNCULARI KİMLER?

Brendan Fraser
Jet Li
Maria Bello
John Hannah
Luke Ford
Michelle Yeoh
Isabella Leong