Tv8 ekranlarında başarı seviyesini her hafta yükselten ve 15. bölümü ile geride kalan Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümü 11 Aralık Cuma günü ekranlara gelecek. Başarılı oyuncu kadrosu her geçen bölümde izleyenleri mest etmeyi başarıyor. Oyuncuların geçmiş hikâyesi ekranlara gelirken Burcu Biricik’in de hikâyesi ekranlara geleceği tahmin ediliyor. Merakla beklenilen bölümleri ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanacak.

Yeni bölümü ekranlara gelmesi heyecanla beklenilirken en çok da Burcu Biricik’in performansı merak ediliyor. Burcu Biricik, ailesinin geçirdiği olaydan sonra psikolojisi her geçen gün bozulmaya başlıyor. Bu durumu Doktor Hanım’a anlatan Biricik için nasıl bir çözüm yolu bulunacak büyük merakla bekleniliyor. Geçtiğimiz bölümde izleyenleri ile buluşan Biricik’in de sergilediği performans izleyenleri şaşkına çeviriyor. Birçok kullanıcı bu dizideki oyuncuların rollere çok fazla hâkim oldukları ve dizinin git gide daha çok güzelleştiğini dile getiriyor.

Geçmişi İle Yüzleşebilecek Mi?
Yaşadığı psikolojik sorunlarını Doktor Hanım’a anlatarak geleceğini nasıl şekillendirecek merak edilirken Doktor Piraye’nin yardımı ile yeni kişiliğine kavuşması bekleniliyor. Doktor Deniz ve Piraye ile birlikte samimi sohbetler kuran Selvi ise tüm acılarını anlatır. Dizinin yeni bölümünde yeni bir aşkın olacağı da tahmin ediliyor.

Yayınlanan fragmanda Biricik’in sergilediği performans herkesin gözünün kamaştırdı. Başarılı oyuncunun yeni bölümde psikolojisinin çok kötü olan bir karakteri canlandırarak Doktor Hanım’ın karşısına geçer. Geçmişindeki acıların düzeltilmesi için ilk önce geçmişi ile yüzleşmesi gerekecek. Daha sonra tüm acılarından kurtulabilecek.

Yönetmen koltuğunda Cem Karcı’nın yer aldığı Kırmızı Oda dizisinin başarılı oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı gibi usta oyuncular yer alırken yeni bölümü 11 Aralık Cuma günü saat 20.00’da izleyenler ile buluşacak.