Tekden Film tarafından hayata geçirilen, senaryosu ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın yaptığı “Diriliş Ertuğrul”, kadrosundan dekoruna ve platosuna kadar birçok yenilikle izleyicisine sürpriz yapmaya hazırlanıyor. “Diriliş Ertuğrul”un yeni sezonunda izleyicilerin yine soluksuz seyredecekleri ve sabırsızlıkla bekleyecekleri bölümler çekiliyor.

 “Diriliş Ertuğrul” için tüm yaz dönemi boyunca hummalı bir çalışma yürüten yaklaşık 250 kişilik ekip tarafından yepyeni bir Söğüt şehri yapıldı. Ayrıca geçen sezondaki tüm otağ ve dekor da değişti, kıyafetler tekrar yorumlandı.

Yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı “Diriliş Ertuğul”da Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu, Ali Buhara Mete, Didem Balçın’ın aralarında yer aldığı oyuncular bulunuyor.

Halen gösterildiği 85 ülkede dünya izleyicisi tarafından da beğeniyle izlenen “Diriliş Ertuğrul”, yepyeni platosunda ekibe yeni katılan oyuncuların kemik kadroyla birleşecek olan enerjisiyle yine TRT1 izleyicilerine unutamayacakları bir sezon yaşatmaya hazırlanıyor.