Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı, çarpıcı öyküsüyle yine izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin 13. bölümü yayınlandı. 8 Aralık 2020 tarihinde yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi.

Yeni oyuncuların diziye katılması hikaye açısından tam da izleyicilerin istediği bir gelişme oldu.

MASUMLAR APARTMANI 12. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?
Safiye’nin ilk ve tek aşkı Naci yıllar sonra kapısına gelmiş, kanlı canlı karşısında durmaktadır. Ancak Hasibe’ nin gölgesi Safiye’ye rahat vermez, Naci’den uzak durması gerektiğini hatırlatır. Safiye yeniden alevlenmeye başlayan duygularını her zamanki gibi bastırmaya karar verir. Han’ın içinde bulunduğu çıkmazlar çoğaldıkça ona destek olmaya çalışan İnci’yle aralarındaki bağ kuvvetlenir. Han Gülben’in Esat’a olan takıntısı yüzünden ciddi önlemler almaya karar verir. Gülben evdeki bu yeni kurallar içinde sıkışıp kalır. Onun için kurulan hapishaneden çıkmanın yollarını arar. Ev ahalisinin gözü üzerinde oldukça bu hiç kolay olmayacaktır. Son anda imdadına İnci yetişir, Gülben çıkış biletini bulur. Ancak yaptığı planın neye mal olacağının farkında değildir. 

Diziyi her zaman olduğu gibi TRT 1'in resmi internet sitesinden tek parça halinde izleyebilirsiniz...