Maraşlı oyuncuları, konusu ve dizi müzikleri merak ediliyor. Maraşlı dizisine çalan şarkı kimin? 11 Ocak Pazartesi günü başlayan Maraşlı'da bomba ve ilginç sahlerle izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Dizinin ilk bölümünde çalan şarkı vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Dizinin 1. Bölümünde çalan şarkı ve jenerikler ise milyonların ilgisini çekti. Dizideki müziği duyanlar ve tekrar dinlemek isteyenler arama motorlarında, ''Maraşlı dizi şarkısı, Maraşlı dizi jeneriği dinle, Maraşlı dizi müzikleri, Maraşlı dizi konusu,'' şeklinde araştırma yapmaya başladı.

MARAŞLI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Maraşlı dizisi her hafta pazartesi akşamları ATV ekranlarında yayınlanacak. Dizinin ilk bölümü 11 Ocak Pazartesi akşamı izlendi.

MARAŞLI DİZİ MÜZİĞİNİ KİM SÖYLÜYOR? KİM YAPTI?

Maraşlı dizisinin duygusal müziklerinin yanında dizide çalan rap müzikler de dikkat çekmektedir. Maraşlı dizisinin müzikleri arasında Sagopa Kajmer ve Faruk Sabancı'nın Bu Sen Değilsin şarkısı yer almaktadır. 

MARAŞLI KONUSU

Dizide bir askerin hikayesi anlatılıyor. Kahramanmaraş’ta dünyaya gelen ve burada yetişen bir polis, başındaki belalarla mücadele ederken Firuze isimli genç bir kadına da aşık olur. Böylelikle hikaye başlamış olur.

MARAŞLI DİZİSİ OYUNCULARI

Maraşlı dizisi oyuncuları arasında, Burak Deniz Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Serhat Kılıç, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Rosa Çelik yer alıyor.

Burak Deniz – Maraşlı

Alina Boz – Mahur

Kerem Atabeyoğlu – Aziz Türel

Saygın Saygın Soysal – Savaş

Serhat Kılıç – Necati

Cemil Büyükdöğerli – İlhan

Rojda Demirer – Firuzan

Melis İşiten – Dilşad

Cihan Yenici – Ozan