Celal Kün olarak öne çıkan Burak Deniz, yine başarılı performansı ile hayranlarını mest ederken, Alina Boz ile uyumu da gayet başarılı. Boz’un şimdiye kadar canlandırdığı roller içinde Mahur karakterinin izleyici nezdinde farklı bir yerde konumlanacağı da muhakkak… Maraşlı dizisinde yeni bir dönemin başladığına işaret eden 19.bölüm fragmanı yayınlandı.

Dizi hayranları Hilal’in “Mehmet” sözünü duyunca şoke oldu… Ters köşe mi geliyor? Yoksak Celal Kün, Mehmet İnce mi? Maraşlı hapişten çıkacak ve ilk olarak kızı Zeliş’e koşacak… Mahur da onun hapisten çıktığını öğrenecek.

Maraşlı dizisinin 19. bölüm fragmanı senaristin ters köşesine işaret ediyor ve şayet Celal gerçekte Mehmet İnce ise bu durum izleyicileri şaşkına çevirecek bir durum olacaktır. Kimi dizi hayranları bu durumu saçma buluyor.

Diziye yeni karakterlerin de katılması bekleniyor. 19.bölüm hikayede yeni bir dönemin başlaması noktasında önemli işaretler verecek. Mahur ile Maraşlı’nın iki yabancı gibi görünmeleri de dizinin hayranlarını bir hayli üzüyor.

Dizinin başka bir boyuta geçmekte olduğunu ifade eden hayranlar, yeniden heyecan içinde ve atılan bu adımların olumlu yansımalarının da reyting yükselmesi olarak görülmesi beklentisi arttı.

(Televizyon Gazetesi)