Maraşlı dizisinde heyecan dorukta. Pazartesi akşamları ekrana gelecek olan dizinin senaryosunu Hakan Bonomo, Ethem Özışık ve Ercan Uğur kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Arda Sarıgün oturuyor.

Maraşlı dizisinde Dilşad karakterini oynayan oyuncu ise büyük ilgiyle izlendi. Bu doğrultuda; Maraşlı Dilşad kimdir, Maraşlı Dilşad Bayram gerçek adı ne, hangi dizide rol aldı, işte hem Dilşad karakteri hem de oyuncu hakkında merak edilenler.

35 yaşındadır. İlhan'ın karısıdır. Genç¸ yaşta evlenip hamile kalmıştır. Konservatuar mezunudur. İnce zevkleri olan klas bir kadındır. Kültürlü, entelektüel biridir. Son derece şık ve zariftir. Mahur'un ailede tek dertleşebildiği ve en iyi anlaştığı kişidir.

MELİS İŞİTEN KİMDİR?

Oyuncu İşiten, 1992 yılında dünyaya geldi. Yedi Güzel Adam, Evli ve Öfkeli ile Reaksiyon adlı dizilerde rol alana başarılı isim, konservatuvar bölümünden mezun oldu.

Bir süre Tiyatro oyunlarında sahne almış ayrıca İpek Bilgin ile Oyuncu Koçu olarak çalışmalar gerçekleştirmiştir. Yedi Güzel Adam dizisinde birlikte rol aldığı yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile tanışmış ve 2014 yılında Büyükada'daki Aya Nikola Otel'de düzenlenen sade bir tören ile evlenmişlerdir. 

Bu evliliğinden 2016 doğumlu Ada isminde bir kızı bulunuyor. Ancak çift 2019 yılında anlaşmalı şekilde evliliklerini noktaladı.