Yayınlandığı ilk günden bu yana ATV'de milyonları ekran başına kilitlemeyi başaran ve ve başrollerinnde Burak Deniz ve Alina Boz’un oynadıkları Maraşlı dizisi 4. bölümü yayınlandı.

Aziz Türel, Necati ve İlhan alevler içindeki arabadan kurtulmayı başarır. Ama Necati o an yaşadığı duyguyu hiç unutmayacaktır. Necati’nin babası ve kardeşiyle yaşadığı bu hayati olay nedir? Maraşlı, Mahur’u kaçıran Savaş’ı köşeye sıkıştırır. Savaş, Mahur’un aklına babası ile ilgili şüphe tohumları ekmektedir. Babasının eski ortağı Ömer Bey’den bahseder. Savaş, Maraşlı’dan kaçarak arabası ile uzaklaşır. Mahur’un artık büyük bir şüphesi vardır. Bölümün ardından izleyiciler arama motorlarında Maraşlı 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar kanalmaras.com'da...

Maraşlı 4. Bölüm ATV canlı youtube izle! Maraşlı 4. Bölüm Youtube Puhu TV izle! Maraşlı 5. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Maraşlı 5. Bölüm fragmanı izle!

Maraşlı 4. Bölümde neler oldu?
Öldürdün mü onu?”

Aziz Türel, Necati ve İlhan alevler içindeki arabadan kurtulmayı başarır. Ama Necati o an yaşadığı duyguyu hiç unutmayacaktır. Necati’nin babası ve kardeşiyle yaşadığı bu hayati olay nedir? Maraşlı, Mahur’u kaçıran Savaş’ı köşeye sıkıştırır. Savaş, Mahur’un aklına babası ile ilgili şüphe tohumları ekmektedir. Babasının eski ortağı Ömer Bey’den bahseder. Savaş, Maraşlı’dan kaçarak arabası ile uzaklaşır. Mahur’un artık büyük bir şüphesi vardır. Ömer neden ölmüştür? Ömer kimdir? Mahur’un kafası çok karışıktır, Maraşlı ile dertleşir. Mahur’un yüreğinde büyük bir acı vardır. Mahur’u öldürmek isteyen kimdir? Üstelik kendi ailesinden… Maraşlı’nın yanında kendisini güvende hissettiğini söyleyen Mahur’a ailesi karşı çıkar. Mahur’un, Maraşlı’ya yaptığı sürpriz teklife herkes şoke olur. Maraşlı, kızı Zeliş’in de hayatını etkileyebilecek bu teklifi kabul edecek mi? İlhan, şirket için aldıkları yüklü miktardaki krediyi ödeyememektedir. Türel Ailesi şirketi kaybetme riski ile yüzleşir. İlhan, Ozan’a ne yapıp edip para bulması konusunda emirler verir. Ozan’ın şirkete yatırımcı olması için bulduğu kişi herkesi çok şaşırtacaktır. Türel Holding’in yeni yatırımcısı kim olacaktır?

MARAŞLI 5. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?
Maraşlı dizisinin ekranlara gelen 4. bölümünden sonra 5. Bölümde neler olacağı da büyük merak konusu oluyor. Her hafta yayınlanan yeni bölümün ardından sonraki bölüm fragmanı dizi severler tarafından araştırılıyor. Maraşlı 5. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasındaki yerini aldı.

Fragman henüz yayınlanmadı, yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içerisinde yer alacaktır.