Her bölümünde farklı bir animasyon tarzı ve farklı bir hikaye ile karşımıza çıkan Netflix'in yepyeni özel yapımı Kuş Uçuşu dizisi ile ilgili bilgiler gelmeye başladı.

Netflix kullanıcıları Kuş Uçuşu dizisi ne zaman yayınlanacak? Kuş Uçuşu dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. Sinemaya tutkuyla bağlı bir yapımcının küllerinden doğma hikayesini konu alan dizinin senaryosunu başarılı yazar Meriç Acemi kaleme aldı. İşte Kuş Uçuşu dizisine dair tüm detaylar...

KUŞ UÇUŞU DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Netflix'in bu seneye damga vuracak özel yapımı Kuş Uçuşu'nun yayın tarihi belli olmadı. Yakında izleyici karşısına çıkması bekleniliyor.

KUŞ UÇUŞU DİZİSİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin kadrosunda Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Burak Yamantürk, Miray Daner, İrem Sak gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

KUŞ UÇUŞU DİZİSİ KONUSU

X kuşağı yeni dünyayı, sosyal medyayı, yeni mecraları ve iş kollarını anlamaya çalışırken, asıl büyük değişikliğin farkında değiller. Bakış açıları, yaklaşımlar ve hedefe giden yolun yürünme şekli bambaşka artık. Yukarılara tırmanırken, çok çalışmanın erdemine güvenmek yerine “kuş uçuşu” gitmeye çalışan Aslı'yı izleyeceğiz. Hikaye, hedefine güdümlenmiş, en üstteki koltuğa oturabilmek, masadaki önemli kişi olabilmek için mücadele eden Aslı’nın, yeni dünyanın yöntemleriyle kazanıp kazanamayacağını sorgulayacak.

(Kaynak: Kanal Maraş)