Her hafta pazartesi günü ATV'de seyirci karşısına çıkan 'Kimse Bilmez' dizisinin yeni bölümü izleyicileri ekran başına kitledi. Dizide yaşanacak yeni gelişmeler izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, merakla beklenen Kimse Bilmez 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerini dikkat çeken isimlerinden  Keremcem ve Özgü Kaya'nın paylaştığı, senaryosunu ise Hasan Burak Kayacı'nın yazdığı, yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren'in yaptığı " Kimse Bilmez" 7. bölümü ile 23 Temmuz Salı günü saat 20:00 'de ATV ekranlarında olması bekleniliyor ancak dizinin fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz bu başlık altında bulacaksınız.

DİZİNİN KONUSU NEDİR ?
Yıldız olma hayalleri kuran güzel Sevda ile esrarengiz bir geçmişe sahip olan Ali'nin sıra dışı aşk hikayesi Kimse Bilmez'in konusu. Bu ikilinin yolları bir şekilde kesişiyor. Sevda, kendi kardeşini mafyadan kurtarmak isterken Ali ise yıllardır kayıp olan kardeşini aramaktadır. Ortak yönleri ile Sevda ile Ali'nin yakınlaşmaları, birbirlerine aşık olmaları uzun sürmüyor. Fakat karşılarında mafya Pilot ve Uygar ile birlikte uzun zamandır saklanan bir sır engel olarak duruyor. 

KİMSE BİLMEZ OYUNCULARI:
Keremcem (Ali), Özgü Kaya (Sevda), Engin Hepileri (Uygar), Burak Serdar Şanal (Pilot), Zeynep Elçin (Duygu), Zehra Yılmaz (Tuğçe), Kubilay Penbeklioğlu (Köksal), Özlem Başkaya (Hayriye), Ferdi Kurtuldu (Hüdaverdi), Yiğit Koçak (Sinan), Selda Özbek (Meral), Hakan Altıner (İlhan), Timur Ölkebaş (Vedat), Burak Haktanır (Ergin), Onur Dikmen (Sarp), Mehmet Ali Kaptanlar (Samim), Adnan Biricik (Kurtbey) ve Ahmet Mekin (Tuğrul Baba)