Pazartesi akşamı ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kalp Yarası dizisi büyük ilgi görüyor. Bir yaz dizisi olarak öne çıkan dizi, Antakya'da çekildi... Tomris Giritlioğlu'nun hikayesi yazıldı ve milyonlarca insanın kalbini kazanan bir dizi çıkıyor.

Başrol oyuncusu Gökhan Alkan ile tanışan Yağmur Tanrısevsin, başarılı performansı dikkatleri üzerine çekti... Oyuncu yaklaşık 5 yıl ekranlardan uzak kaldı, Ayşe rolünü beğendi ve güzel hikayesinden dolayı rolü kabul etti.

Güçlü bir senaryo ve iyi bir rol bekleyen oyuncu amacına ulaştı. Ayşe rolü, Tanrısevsin'in yüreğine dokunan bir rol oldu... Kalp Yarası dizisindeki Ayşe rolünü seven oyuncu, bu rolden etkilendiğini Sabah gazetesine verdiği bir röportajda da açıkladı:

“Hikâyenin ve senaryonun güçlü olması, yapım şirketinin ve kanalın bu işe özen göstermesi, ekip ve Ayşe karakteri Kalp Yarası’nı tercih etme sebebim oldu… Beni en çok etkileyen Ayşe oldu. Ayşe, güçlü bir kadın karakter… Çok yönlü, birden fazla işi aynı anda yapabilen sorumluluk sahibi, sıcak, samimi, bazen eğlenceli ve bizden biri…”

Ayşe karakterinin kendi ayakları üzerinde durmayı bilmesi ve mutluluğa ulaşmayı başarması oyuncuyu da etkileyen bir konudur. Karaktere sempati duyduğunu ve onu sevdiğini anlatan Yağmur Tanrısevsin, Ayşe karakterinin de kendisi gibi bir hayvansever olduğunu söyleyerek üzerinde derin izler bıraktı.