Yapımcılığını Eyüp Üstün'ün, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan ve Tuğçe Küçükkalıpçı'nın üstlendiği TRT 1’de yayınlanmaya başlanan Kalk Gidelim dizisi,  Muğla’nın Yeşilyurt köyündeki doğal güzelliklerini gözler önüne seriyor. Tamamı 135 bölümden oluşan dizi belirttiğimiz gibi Yeşilyurt köyünde çekiliyor

Başrolünü Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer ve Mehtap Bayri paylaştığı dizi Perşembe günü yayınlanıyor.

Yeşilyurt köyünde çekilen yeni bölümün yani finali izleyiciyi ekrana kilitleyeceğini öne süren baba fragmanda Türkiye'de bir ilk gerçekleştirilecek.

FİNAL BÖLÜMÜNDE İLKE ŞAHİT OLACAKSINIZ
TRT1’in geçtiğimiz sezonlarda da yaptığı gibi neşeli dizi yılbaşı özel programının bir parçası oldu. Ancak ilk olan ise bu kadar önem verilerek yılbaşı akşamlarını neşelendiren dizinin kamu yayıncısı tarafından yayından kaldırılması durumu oluyor... Kalk Gidelim hem yılın en önemli döneminde ekranda olacak bu aynı zamanda dizinin de finalini teşkil edecek.

TRT1 geçtiğimiz yıllarda da benzer uygulamalar yaparak yılbaşı için çok özel hazırlıklar yapmıyordu. Kalk Gidelim yayından kaldırılacağı için gelecek yıl böyle bir şans olmayacak.

HAYRANLARI ÜZGÜN
Kamu yayıncısının bu kadar önem vererek yılbaşı akşamlarının eğlencesi yaptığı Kalk Gidelim, ne yazık ki son bölümüyle ekranda olacak. Dizinin sıkı takipçileri ise bu durumdan hiç ama hiç memnun değil...