Diriliş Ertuğrul dizisi 145. Son bölümü ile TRT1'de ekrana geldi. Son bölümde; Ertuğrul düşmanlarını bir bir bertaraf ederken sıra Albastı’ya geliyor. Albastı’nın kimliğini bilen Ertuğrul oyunu kuralına göre oynamaya hazırlanıyor. Bu sırada Bamsı üst üste yaptığı hatalar yüzünden büyük pişmanlık yaşıyor. Bir çarpışma sırasında yaralanan Bamsı sadece Ertuğrul’un onu affetmesini diliyor. Ertuğrul dostunu yaralı halde görünce büyük endişe duyuyor. Oyuncu kadrosunda Engin Altandüzyatan, Hülya Darcan, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Batuhan Karacaya gibi isimleri barındıran Diriliş Ertuğrul son bölümde başka neler yaşandı? Diriliş Ertuğrul 145. Son Bölüm izleme linki ve merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz…

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? BÖLÜM ÖZETİ

Ertuğrul, Aybars’ı kurtarıp Dragos’u ele geçiriyor. Dragos zindana atılıyor. Ve kimliği herkesçe duyuluyor. Zangoç Beybolat ise sanki hiçbir şey olmamış gibi obaya dönüyor. Dragos için ölüm zamanı geliyor ama Komutan Baranas’ın bir planı var. Bu planda da Beybolat’ı kullanıyor.

Tabi Ertuğrul Dragos için gelenler olacağını tahmin ediyor. Hatta Albastı’nın bile hamlesine önlem alıyor. Dragos halktan dayak yiyerek meydana getiriliyor. Alpler tüm tehlikelere karşı hazır bekliyor. Dragos da Beybolat’ın gözlerine bakıp bir şeyler yapmasını itiyor. Dragos sonra da söz alıp ölene kadar savaşacaklarını haykırıyor. Ertuğrul ise bugünün adalet günü olduğunu haykırıyor.

BAMSI YARALANIYOR

Bamsı, Ertuğrul’a karşı büyük pişamanlık yaşıyor. Oğlu için panikleyip Ertuğrul’un sözünden çıktığı için kendini affetmiyor. Gündüz alp ile bir çatışmaya giren Bamsı yaralanıyor ve Gündüz’e ‘beyim beni affetsin’ diyor. Sedye ile obaya getirilen Bamsı Ertuğrul’u çok korkutuyor. Ertuğrul Bamsı’ya bir şey olmasından çok korkuyor.

İLBİLGE BİR KEZ DAHA ERTUĞRUL’UN YANINDA

İlbilge ağabeyinden şüphelenmeye başlıyor. Obaya getirilen yaralı adam onun şüphesini daha da arttırıyor. İlbilge Umur obasında gördüğü genç adama pusu kuruyor ve onu yaralayarak konuşturmaya çalışıyor. Aybars’ın kaçırılmasında Beybolat’ın parmağı olup olmadığını öğrenmek istiyor.

Sonunda da gerçeği Ertuğrul’dan duyuyor. Ertuğrul İlbilge’ye Albastı’nın Beybolat olduğunu söylüyor. İlbilge ise büyük şaşkınlıkla bu haberi karşılıyor. İlbilge gerçekleri öğrenirken Beybolat’ın da onun için bir planı var. İlbilge’nin Ertuğrul için çalıştığını anlayan Beybolat İlbilge konusunda Sırmayı da uyarıyor.