ATV'nin Cuma akşamlarının reyting birincisi dizisi ‘Hercai’nin 52. bölümü yayınlandı.

Hercai 52. bölüm full izle! Merakla beklenen dizinin son bölümünde neler oldu? İşte Hercai 52. bölüm kesintisiz full izle. Hercai son bölüm tek parça izle.

ATV ekranlarında zirve yapan ve yayınlandığı akşam rakiplerini adeta ezen ekranlarının sevilen dizisi Hercai heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen dizi izleyenleri ekrana çekiyor. Her hafta yüksek reyting oranları ile de dikkatleri üzerine çeken Hercai dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Hercai her hafta cuma günleri saat 20.00'da ATV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Yeni sezonda da ilgi ile izlenen Hercai dizisinin başrollerini Ebru Şahin ve Akın Akınözü paylaşıyor. Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Feride Çetin ve Ayda Aksel gibi isimlerinde yer aldığı güç oyuncu kadrosu ile beğeni toplayan Hercai dizisi intikamla başlayan tutkulu bir aşk hikayesini konu alıyor. Düşman ailelerin çocukları olan Miran ve Reyyan arasında, intikamla başlayan evliliğin gerçek bir aşka dönüşmesi ve bu aşk için verilen mücadelenin anlatıldığı Hercai dizisinde her hafta yeni sırlar ortaya çıkıyor. Her bölümü ile izleyenleri bir kez daha şaşırtan Hercai dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.