Son bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitleyen Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Hekimoğlu'nun 28. bölümü yayınlandı. Hekimoğlu'nun 28. bölümünü tek parça izlemek isteyen dizi tutkunları 'Hekimoğlu son bölüm izle, Hekimoğlu 28. bölüm full izle, Hekimoğlu yeni bölüm fragmanı izle, Hekimoğlu 28. bölüm full izle izle' gibi merak edilenlere yanıt aradı. Hekimoğlu 8 Aralık Salı akşamı ekrana gelen 28. bölümünde neler oldu? İşte Hekimoğlu 28. son bölüm tek parça izleme sayfası!

Salı akşamlarına damga vuran "Hekimoğlu" dizisi yayınlanan 28. son yeni bölümüyle yine diziseverlerin vazgeçilmesi oldu.

Diziyi kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyen dizinin takipçileri tarafından 'Hekimoğlu' son bölüm tek parça izle' konusu internette en çok aranılanlar arasında yer aldı.

Öte yandan 15 Aralık 2020 Salı akşamı yayınlanacak olan "Hekimoğlu 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?" sorusu da yanıt buldu. Konuya ilişkin ayrıntılar haberimizde...

HEKİMOĞLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU? (ÖZET)

Ekip, kafasında kurşun parçaları olmasına rağmen kahkaha atmaya devam eden bir vakayla ilgilenir. Mehmet Ali'nin vakaya karşı önyargılı olduğu kimsenin dikkatinden kaçmaz. Oysa vaka Mehmet Ali'nin geçmişinden biridir.

Hekimoğlu olay yeri incelemeye Mehmet Ali'yi gönderir. Fakat Mehmet Ali vakanın evinde hastalığın sebebinden çok daha fazlasını bulur ve hastalık ona da bulaşır. Tanı koymak için sınırları zorlayan Hekimoğlu, hastane yönetimine karşı İpek'i zor durumda bırakır.

Hekimoğlu hastalığın nedenini bulabilecek mi? Karantinadaki Mehmet Ali, geçmişiyle barışabilecek mi? Mehmet Ali'ye kızgın olan Zeynep, onun hayatını kurtarmak için adım atacak mı? Emre, Hekimoğlu'nu karşısına alıp İpek'in teklifini kabul edecek mi?

Menajerimi Ara adlı diziyi Kanal D'nin internet sitesinden izleyebilirsiniz.