Geçtiğimiz sezonun en başarılı diziler arasında yer alan  TRT1 ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisi...

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin her bölümü büyük bir heyecan ve merakla bekleniyor. Çünkü Anadolu insanının sıcaklığını yansıtan bir dizi ve karakterlerin de muhteşem bir şekilde izleyiciye sunulduğu bir ortam var.

Dizinin her karakterinin bir hikayesi ve derinliği var. Her rolü canlandıran isim de çok iyi seçilmiş… Zahide'ye sımsıkı aşık olan ve ardından dünya evine giren Zahide karakteri, hikayedebirçok şeyden arınan bir kimliğe büründü. Sefer karakteri belki aşkı Zahide'ye kaptırarak hayatın en önemli birisi olarak kendisini gördü.

Ferdi Sancar, bir dijital platformu olan mini yeni dizi Olay Mahalli ile anlaşma yaptı. Oyuncunun bu kararı, Gönül Dağı hayranlarını şoke etti. Gönül Dağı’nda Zahide ve Sefer aşkına ne olacak? 30. bölümü ile birlikte ilk sezonunu tamamlayan TRT1 dizisinde artık Sefer olmayacak mı?

Ecem Özkaya ile Ferdi Sancar ikilisi, yeni bir dizi çifti olarak tam da yeni parlamıştı. Gönül Dağı hayranları Zahide ile Sefer'in aşk hikayesine tutuklu kalmış ve yeni bölümlerde neler olacağının heyecanını yaşıyordu. Ancak Ferdi Sancar'ın Olay Mahalli dizisi ile anlaşması herkesin kafasında soru işaretleri oluştu?

"Sefer abimiz kırmızı çizgimizdir..." olarak herkesin sevgisini kazanan Ferdi Sancar'ın Gönül Dağı hayranları hikayeden çıkmasını istemiyor. Olay Mahalli ise yakında bir dijital platformda başlayacak.

Bakalım Ferdi Sancar'ın yeni dizi kararının sonuçları neler olacak?