Milyonlarca hayran geçen hafta yayınlanan Gönül Dağı'nın 31. bölümünü soluksuz bir şekilde izledi. Yine aynı derecede etkileyici olan dizinin ikinci sezona birincilikle başlaması. 32. Bölüm yeni bölümünü 18 Eylül Cumartesi 20:00'de izleyebilirsiniz. Yeni bölümde önemli kararlar, karakterler hikayenin yönünü belirleyecek.

Dizinin başrol oyuncuları Dilek ve Taner için bekleyen zor karar herkes tarafından heyecanla bekleniliyor. Ramazan'ın aşkı belediye başkanın kızı Asuman'ın bir sözü var mı? Onları Cumartesi gecesi Gönül Dağı dizisinde bulacaksınız. Peki; bu konular dışında dizide başka ne olacak? Ülkemizde yaşanan önemli konulara değinen Gönül Dağı, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizi bir araya getiren samimi görüntüsü ile gençlerimize kendi işlerini kurmaları için ilham vermeye ve rehberlik etmeye devam edecektir.

18 Eylül Cumartesi akşamı 20.00'de TRT 1'de yayınlanacak olan Gönül Dağı 32. bölümde neler olacak? İşte diziye dair bütün bilgiler şöyle: "Kasabaya Dilek tarafından tesadüfen gelen Taner'in karar vermesi için iki günü vardır. Ancak kasabada kuraklık nedeniyle başlayan salgın, Taner'in karar vermesini epey zorlaştırmıştır. Başta Doktor Kenan olmak üzere Taner ve amcaoğulları başta olmak üzere tüm vatandaşlar salgının son bulması için canla başla çalışıyor. Tüm bunlardan sonra Dilek aşkı için nasıl bir karar verecek?

Ramazan, Asuman’la evlenme konusunda ailesini arkasına almıştır. Önündeki tek sorun olan Münir’i de ikna etmeyi başarınca isteme günü gelir. Ramazan ve Asuman birbirlerine kavuşacak olmanın heyecanı içindeyken Münir’in kararı ne olacaktır?”

Ramazan, Asuman’la evlenme konusunda ailesini arkasına almıştır. Önündeki tek sorun olan Münir Başkan'ı ikna etmeyi başardığında Ramazan'ın sevinci ikiye katlanacaktır. Ramazan ve Asuman heyecanla karşılaşınca Münir nasıl bir karar verecek? "

Gönül Dağı’nın başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor. Ayrıca sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca ve Zümre Meğreli rol alıyor.

Hayranlarının sabırsızlıkla beklediği Gönül Dağı 32. Bölümüyle 18 Eylül Cumartesi saat 20.00’de TRT 1'de izleyicisiyle buluşacak.