TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamlarına damga vuran Gönül Dağı, kuşkusuz bu sezonun en başarılı yapımı konumunda. Hem güçlü hikayesi hem oyunculuk performansları hem de elde ettiği reyting oranları ile birinciliğine kimselere kaptırmaya dizinin kadrosu da genişlemeye devam ediyor.

Gönül Dağı’nın başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan üstleniyor. Dizide, sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün rol alıyor.

Diziye en son katılan Alper Tunga Kimdir? kısaca bahsedelim. Öncelikle diziye yeni gelen Alper Tunga karakterini Kerem Tuna Kaba canlandırıyor. Diziye gelir gelmez Taner’e kızarak Dilek’e iyi davranmasını onu üzmemesini istiyor. Bu kızı üzersen karşında beni bulursun diyen Alper Tunga asıl hedefine Ramazan’ı alıyor.

Özellikle sosyal medyada birçok eleştirilen noktası olan küçük başarılı oyuncu tiplemesiyle herkesi adeta kızdırdı. Hem oyunculuk performansı ile hem de mimikleriyle şimdiden milyonların gıcık olduğu isim oldu.

DİZİ NASIL İLERLEYECEK?
Dizinin yeni bölüm fragmanına bakıldığında yeni bölümde olaylar üstüne olaylar yaşanacak.