TRT1 ekranına bıraktığımız en başarılı kış işlerinden biri de Gönül Dağı dizisidir. Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın paylaştığı dizide Cihat Süvarioğlu da Ramazan rolüyle gönülleri fethetti. Dizinin hikayesi, atmosferi ve performansı büyük beğeni topluyor.

Gönül Dağı dizisi kışa damga vuran reytingler alarak Haziran ayı başında hayranlarıyla vedalaşarak bir numaralı abonesi oldu. Dizi ilk sezonunda büyük kazanımlar elde etti, ilk 30 bölüm sürdü ve milyonlarca hayran kazandı. Şimdi bu hayran kitlesi yeni sezonu heyecanla bekliyor. Ancak küçük bir sürpriz var.

TRT1'in kararına göre Gönül Dağı dizisi Kurban Bayramı özel bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Hikayede hem bayram eğlenceleri, hem düğünler hem de sünnet sürprizleri yer alıyor. Dizi, ekranda Gönül Dağı'nı özleyenlerin eğlence sahnesi ile hayranlarını mutlu edecek.

Kurban Bayram sebebiyle Gönül Dağı dizisi özel bölümleriyle başlayacak. 20 Temmuz Salı 20.00'de Gönül Dağı dizisi büyük bir sürpriz getirecek.

Gönül Dağı Kurbanı adıyla yayınlanacak olan bu özel dizide Anadolu'nun sıcaklığını hissedeceksiniz. Eskişehir Sivrihisar'da çekilen dizinin tatil eğlencesi olarak bir kez daha izleyicileri çekeceğine inanılıyor.

Bozkırın bayramları başkadır, hele bir de film olursa bambaşkadır!