Gönül Dağı dizisinin ilk sezon finalinde diziye veda eden isim Utku Ateş oldu ve Serdar rolünü oynadı. İkinci sezonun oyuncu kadrosu açıklandığında, genç oyuncunun isminin takımda yer almaması izleyenleri memnun etmemişti. Dizinin yeni sezonunda 3 yeni oyuncu var.

Bu oyunculardan ilki Serkan Kuru oldu... Hikayeye Dr. Kenan olarak katılmaya başlayan Serkan Kuru, dikkatleri üzerine çeken bir isim oldu. Dizinin ikinci transferi Meryem, dizide Sevilay Gültekin rolüyle karşımıza çıktı. TRT1 tarafından yapılan duyuruda yeni bir transferin yapıldığı belirtildi. Burak Haktanır, TRT 1'in en sevilen dizisinde 'Minibüsçü Hamdi' olarak yer aldı.

Haftalık TRT 1 ekranlarında izleyicilerin gözdesi olan Gönül Dağı ailesine bir usta sanatçı daha katıldı. Burak Haktanır, dizide "Mezarcı İlyas"ın oğlu "Minibüsçü Hamdi" rolünü oynayacak.

Daha önce TRT 1’de yayınlanan “Çırağan Baskını”, “Sevda Kuşun Kanadında”, “Mehmetçik Kut’ül Amare” ve “Payitaht Abdülhamid” dizilerinde rol alan Haktanır’ı, Gönül Dağı’nın 2 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak 34. Bölümünde izleyeceğiz.

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli ve Burak Haktanır rol alıyor.