Gönül Dağı, TRT 1 ekranlarının her gün izleyiciye yeni fikirler sunan sessiz ama dokunaklı dizisidir. Bu kez Dilek rolünü oynayan Gülsim Ali'nin diziden ayrılacağı söyleniyor. Detaylı bilgi yazımızda yer alıyor...

Gönül Dağı dizisinde çokça teklif konuşulacak! Gülsüm Ali diziden ayrılacak mı? Geçen sezon birçok ünlü diziyi geride bırakarak en yüksek reytinglere sahip olan ve kısa bir süre önce sezon finalini tamamlayan Gönül Dağı dizisi, yeni sezon öncesinde de şimdiden ayrılıklarla öne çıktı. Dizide kimlerin kalacağı ve kimlerin ayrılacağı konusunda pek çok teori dolaşsa da gelen son haberler Gönül Dağı hayranlarını tedirgin etti.

Gönül Dağı dizisiyle ilgili son bomba açıklama Gülsüm Ali İlhan'ın diziden ayrılacağı yönünde. Çok izlenen oyuncu Gülsim Ali İlhan , oyunda Dilek'i yakından takip ediyor ve diziden yeni ayrılan oyunculara yeni dahil olmuş gibi görünüyor. Gönül Dağı'ndaki izleyiciler, Dilek'in rolünün fırsat buldukça dizide sabit bir rol olduğunu ve bu ayrılığın dizinin reytinglerine de yansıyacağına inandıklarını belirtti.

Gönül Dağı dizisinde Dilek rolünü oynayan Gülsim Ali İlhan'ın önümüzdeki sezon yayınlanacak olan Barbaroslar dizisine transfer olduğu ve transferin an meselesi olduğu söyleniyor.

Son dönemde bir çok dizide yaşanan başrol vedalarının dizileri bitirme noktasına getirdiğine de değinen izleyiciler, şayet böyle bir durum varsa yeni sezon öncesi anında çözüme kavuşturulması gerektiğini ifade ettiler.

Gönül Dağı'nın sezon sonu finalinde Dilek karakterinin Taner'e söylediği bazı cümleler seyirciden ayrılma suçlamalarını andırıyordu. Dilek'in ayrılığa neden olan ifadeleri kullanması, Gülsüm Ali'nin diziden ayrılabileceğinden korkmasına neden oldu. Doğal güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan Gülsüm Ali'nin vedasının diziyi üzebileceğini düşünen izleyiciler, bu duruma tepkilerini şöyle dile getirdiler: Dilek'siz Gönül Dağı olmaz