Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Gönül Dağı 13. bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Son bölümde; Ruhi Sarı, Zahide’nin eski eşi ve yeniden ondan bir şans istiyor. Ancak bu durum tam da Sefer’in Zahide ile evlenme hayalleri kurduğu ve isteme günü gerçekleşince olaylar çok dramatik bir hal almıştı. Dizinin yeni bölümünde Zahide'nin eski eşi neler yapacağı merakla bekleniyor.

13. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
Gönül Dağı dizisinin 13. bölümü, 23 Ocak 202 Cumartesi günü saat 21.00'de TRT 1'de yayınlanacak. Saat 20.00'de ise önceki bölümün özeti ekranlara gelecek.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Cemile’den Taner’e “Dilek” Sürprizi! Asuman ve Ramazan Aşkına Münir Bey Engeli! Ramazan ve Asuman ayrılığı izleyicileri gönlüden yaralayacak. Peki dizide neler yaşanacak? Ekrana geldiği günden bu yana gönüllerde taht kuran ve haftalardır tüm kulvarlarda birinci olarak izlenme rekoru kıran Gönül Dağı, on üçüncü bölümüyle TRT 1’de yayınlanacak.  Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

“Zahide’nin eski kocası Fikret’in ani gelişiyle birlikte Kaya ailesi şok yaşamıştır. Fikret, Zahide’den bir şans daha istemektedir. Zahide, bu şansı Fikret’e verecek midir? Yıllarca Zahide’ye kavuşma hayali kuran Sefer ne yapacaktır?