TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden Gönül Dağı, sezon finaline doğru adım adım ilerliyor. 2020-2021 sezonunun en iddialı ve en çok sevilen dizilerinden birisi de kuşkusuz ki Gönül Dağı oldu... Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri yapılan dizi, Anadolu insanının güzelliklerini ortaya koyan bir proje olarak öne çıktı.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan ikilisinin başarılı bir dizi çifti olarak yer aldığı, Taner ile Dilek aşkının izleyicinin içini ısıttığı bir dizi olarak öne çıktı Gönül Dağı’nın şimdiye kadar 27 bölümü yayınlandı ve birincilikler elde ederek başarısını taçlandıran TRT1 yapımı, şimdide vedaya hazırlanıyor.

Elbette ki bu veda sadece yaz aylarını kapsıyor. 2021-2022 sezonunda yeniden ekranlarda boy gösterecek olan Gönül Dağı’nı yaz arası verecek olması bile hayranlarını çok üzüyor.

Eylül ayında yeniden ekranda olması beklenen Gönül Dağı dizisi, 30. bölüm itibari ile veda edecek. Vedaya 3 bölüm kaldı ve 15 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 28. bölüm fragmanı da ortaya çıktı.

Her karakteri ile ilgi gören, oyuncular ile karakter uyumunun çok başarılı şekilde sağlandığı dizi, koronavirüs vakalarının da zaman zaman ortaya çıkması ile sıkıntılı bir süreçte, büyük emekler verilerek hazırlanıyor.