Türkiye'nin hemen hemen her yerinden gelen ve hemşerilerin büyük ödülü alabilmeleri için kıyasıya rekabet edilen Gel Hemşerim yarışmasını Rüştü Onur Atilla'ın renkli sunumu ile Show TV ekranlarına yayınlanmaya devam ediyor.

50 BİN TL'LİK ÖDÜLÜ KAPTI
Bu haftaya yarışmaya konuk olan Kahramanmaraşlı Filiz Kelekçi 50 Bin TL'lik çarkların başına geçti. 4 çarkıda çevirip yeşil rengi bulan Kelekçi son çarkıında yeşil gelmesi ile büyük ödülün sahibi oldu. Hem Kelekçi hem de stüdyo bu mutluluğu beraber yaşadı.  

YARIŞMANIN FORMATI
Gel Hemşerim yarışması formatı ne? sorusunun yanıtı tüm televizyon izleyicileri tarafından merakla araştırılıyor. Gel Hemşerim 2. bölüm izleme linki haberimizin detaylarında yer alıyor. Gel Hemşerim'de heyecanlı ve aksiyonlu anların seyircileri ekrana kilitliyor. Rüştü Atilla Onur'un sunumuyla ekranlara gelen Gel Hemşerim'de 2 yarışmacı yer alıyor. Bu yarışmada gerilim, heyecan, aksiyon ve eğlenceli dolu dakikalar yaşanıyor.  Gizli kahramanlar takım oyunu sergileyerek memleketin her köşesin gelen hemşerilerine para kazandırmaya çalışacaklar.