Matrix 4: Resurrection filmini izleyin! Matrix macerası kaldığı yerden devam ediyor. Matrix serisinin yeni filmi "Matrix Resurrections"ın ilk fragmanı yayınlanmasıyla büyük yankı uyandırdı. Filmin ilk karesinin ve fragmanının yayınlanmasıyla birlikte, film hayranları tarafından görsel ve tarih araştırmalarında da bir artış oldu. Lana Wachowski'nin yönettiği "Matrix Resurrections"ın oyuncu kadrosu hakkında da bilgiler ortaya çıktı. Peki Matrix 4 ne zaman çıkacak? Matrix 4 oyuncuları kimlerdir? İşte merakla beklenen Matrix 4 filminin tüm detaylarını siz değerli okurlarımız için yayınlıyoruz.

KIRMIZI VE MAVİ HAP SEÇENEKLERİ

Bilindiği üzere WhatIsTheMatrix.com adlı web sitesine girenler, The Matrix filminde ikonik kırmızı ve mavi hap haline gelen kırmızı ve mavi haplarla karşılaşacaklar. Kırmızı ve mavi haplar "Seçim senin" diyor. Bu iki tür tablet arasında seçim yapan izleyiciler, filmin farklı görüntülerine de ulaşma imkanına sahip oluyor.

MATRİX 4 OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Christina Ricci, Jessica Henwick ve Priyanka Chopra Jonas gibi efsane oyuncular yer alıyor.

Keanu Reeves: Thomas A. Anderson / Neo
Carrie-Anne Moss: Trinity
Jada Pinkett Smith: Niobe

Ayrıca; Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Toby Onwumere, Eréndira Ibarra, Priyanka Chopra ve Andrew Caldwell açıklanmayan roller üstlendi.

MATRİX RESURRECTİONS VİZYON TARİHİ

Neo'nun başrolde olduğu Matrix 4 ve Keanu Reeves  için vizyon tarihleri ​​de açıklandı. Bu nedenle Matrix Resurrections 22 Aralık 2021'de vizyona girecek.

MATRİX'İN HİKAYESİ NEDİR?

Binyılın ortalarında insanoğlu yapay zekaya hayat vermiş ve tüm yükümlülüklerini makinelere devrederek tüketim toplumuna yönelmeye başlamıştır. Robotlar, insanlar tarafından verilen tüm görevleri tamamlamıştır, ancak bu yaratıklar tarafından saygı görmemektedir. Robot, sahibine direnir ve insan benzeri bir zekaya sahip olduğu için insan olduğu yargısına varılır.

Dava sonucunda kendisi ve modelinin imha edilmesine karar verildi ve robota yönelik geniş çaplı bir saldırı başlatıldı. Sosyal ortamdaki son robotun çalışamaması üzerine diğer modeller dünyanın bir noktasında birleşip birleşerek "01" dedikleri alanda toplandılar. Birkaç dönem sonra ürettikleri ve dünya pazarına sundukları ekipmanlar tüm gezegenin ekonomik dengesini bozunca, durumun ciddiyetini anlayan tüm insan liderleri bir araya gelerek ana enerji kaynağı olan güneşi karartmaya karar verdiler.

SAVAŞ

Duman bombası gibi kimyasallar dünya atmosferine atıldığından, dünyanın hiçbir yeri güneş tarafından kaplanmamakta ve ardından insan saldırıları başlamaktadır. Ancak bu makineler çaresiz bedenlerinin etkisine hazırdır. Devasa bir mekanik orduyla insanları yeryüzünden silen robot, savaştan sonra gözünü mazlumlara çevirdi.

Filmi izlemek için en yakın sinema merkezinden bilet alarak izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz...