12 yıldır ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programını hazırlayan ve başarılı bir şekilde sunan Müge Anlı hakkında bugün medya kulislerinde bomba etkisi yaratan bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada da yayılan iddiaya göre Müge Anlı, ATV ile yolları ayırıyor. 

Yayın hayatı boyunca bir çok olayı, faili meçhul cinayetleri aydınlatan, suçluları bularak adalete teslim eden Müge Anlı'nın yeni döneme Acun Ilıcalı'nın paralı kanalı olan Exxen'de başlayacağı Acun Ilıcalı'nın bu transfer için kesenin ağzını açtığı konuşulan diğer iddialar arasında. 

1 Ocak itibariyle yayın hayatına başlayan Exxen dijital platformda Acun Ilıcalı son olarak Şampiyonlar Ligi, Uefa Avrupa Ligi ve Uefa Konferans Ligi yayın ihalelerini almıştı. 

Acun Ilıcalı'nın daha öncede birçok kez gündeme gelen ve hamleler yaptığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yayın haklarını almak üzere devreye girdiği söyleniyor.  

Transferin gerçekleşmesi halinde eylül ayının ilk haftasından itibaren tam 12 yıldır ATV ile anlaşan Müge Anlı, Exxen yayın yapmaya başlacak. Sosyal medyada da konuşulan bu iddia ise seyirciyi ikiye böldü. 

Yıllardır Müge Anlı'yı evinde misafir eden ve soluksuz izleyen kemik kitlesi 'ATV'den başka yerde yapamaz' derken' bazıları ise bu değişimin iyi olacağını belirtti. İşte Müge Anlı'nın Exxen'e transfer olacak iddiasına gelen yorumlardan bazıları...

Bu program formati digitale uygun degil. Program anlik bir sey canli bir kere. Ayrica seyirciyleninteraktif birnprogram izleyici baglaniyor olay orgusu cozuluyor. Tv8'e gecse anlarimda exxen ne alaka. Baska bir program icin anlasmadir muhtemelen yeni bir format.

Asla ATV den ayrılmaz o.

Müge anlı kabul ederse hayatının hatasını yapar kimse izlemez ki.

Ozman izlemez kimse ver ulusal kanalda yayınlanmayan bi sorun çözen program ne işe yarayacak ki. Adam evde oturup ulusal kanalı açıp da görüyor bunu gidip özellikle exxen izleyip kayıplar yada cinayetler çözülecek değil.

Kim izleyecek müge anlıyı her alanda izleniyor internet çekmeyen köyde bile müge anlı öyle bi hata yaparsa bi tane bile kayıp bulamaz esnafından tut ögretmenine doktoruna her an açık oluyor müge exxene geçerse hiç kimse izlemez.

Bu iddia hakkında henüz iki kanaldan da herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Geçtiğimiz cuma günü sezon finali yapan Müge Anlı ise bu iddialara şimdilik sessiz.