Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir'in bulunduğu Erkenci Kuş dizisi Salı günleri izleyicilerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Ancak senaryosunda tıkanmalar yaşandığı konusunda eleştiri alan dizi, sevenlerine yeni olaylar izletmek için genç bir ismi kadrosuna dahil etti.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, sevilen dizinin kadrosuna genç oyuncu Başak Güroz dahil oldu. Son olarak Bizim Hikaye dizisinde yer alan ünlü oyuncu, kariyerinin henüz başlarında olmasına rağmen geniş hayran kitlesi de kazanmış durumda.

Peki Başak Güroz kimdir?: Kısa süre önce Fox Tv dizilerinden Bizim Hikaye dizisi ile ekranlara çıkan ve Doktor Hülya karakterine hayat veren Başak Güroz, 1991 yılında Antalya’da doğdu. Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan ile kısa bir süre evli kaldıktan sonra boşandı.

Antalyalı bir anne ile Bulgar bir babanın çocuğu olan ünlü oyuncu, lise ve üniversite hayatını Antalya’da geçirdi. Akdeniz Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Güroz, ilkokul ve ortaokul yıl sonu gösterilerinde her zaman bulundu.

Gitar çalmayı bilen ve çalmayı çok sevdiğini söyleyen oyuncu zaman zaman Latin danslar ve tenis alanlarında da dersler alarak uğraş gösterdi.

Kanıt: Ateş Üstünde dizisi ile ekranlara gözlerini açan ünlü oyuncu dizinin ardından birçok reklam filminde de boy gösterdi. En son Bizim Hikaye dizisinde rol alan Başak Güroz şimdi ise kariyerine Erkenci Kuş dizi ile devam edecek.

Peki Erkenci Kuş son bölüm ne oldu?: Can’la yaşadığı yakınlaşmadan tedirginlik duyan Sanem, onun aniden ortadan kaybolmasıyla endişeye kapılır. Oysa ki Can önemli bir sorunu ortadan kaldırmak için uğraşmaktadır.

Sorunun ortadan kalkmasıyla çok sevinen Sanem, Can’la beraber yeni tanıtım projesi için çalışırken, Can’ın kendisi için ne kadar büyük bir fedakarlık yaptığının farkına varır. Artık problem çözme sırası Sanem’dedir.

Sanem, Can’a hayatında çok değer verdiği bir şeyi geri verir. Can ise bu hediyeyi tek şartla kabul eder ve Sanem’e bir teklifte bulunur.

Sanem’in teklifi kabul etmesiyle çok mutlu olan ikiliyi, hayatlarını değiştirecek, herkesi şoke eden bir olay beklemektedir.

Kaynak: İNTERNERHABER