Peki Kimya Gökçe Aytaç hangi rolde oynayacak? İşte yeni sezon oyuncu kadrosundan gelişmeler...

eni sezona bomba gibi başlamayı hedefleyen Diriliş Ertuğrul oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Geçtiğimiz günlerde kadroya dahil edilen usta oyuncu Ünal Silver'in ardından şimdi de Star TV'nin reyting rekoru kıran dizisi Erkenci Kuş'tan bir oyuncu diziye katıldı. 

HANGİ KARAKTERİ OYNAYACAK?

Erkenci Kuş'ta Can Divit’in (Can Yaman) arkadaşı Polen’i oynayan Kimya Gökçe Aytaç'ın artık Diriliş Ertuğrul'da rol alacağı öğrenildi. Güzel oyuncunun sevilen dizinin beşinci sezonunda Evdokya karakterine hayat vereceği bildirildi. 

KİMYA GÖKÇE AYTAÇ KİMDİR?

1989 senesinde İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu tiyatro eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini, Medcezir dizisi ile gerçekleştirmiştir. Güzel oyuncunun boyu; 1.75, kilosu ise 55’tir. 

Kariyeri boyunca Yahşi Cazibe, Zeyrek ile Çeyrek, Kertenkele, Rüzgarın Kalbi, İdeal Koca, İki Yalancı, Servet ve Ufak Tefek Cinayetler gibi dizilerde rol almıştır. Ayrıca İstikbal, Papia, Balparmak, Esenora reklamlarında oynamıştır. Rol aldığı sinema filmleri ise Koca Bulma Sanatı, Suda Balık ve Vezir Parmağı’dır.

Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde Polen karakterini oynamıştır.