Erkenci Kuş dizisi bomba gibi bir bölümle ekranlara geldi. Erkenci Kuş 48. son bölümndeki gerilim, aşk ve tutku dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitledi. Peki Erkenci Kuş 49. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Erkenci Kuş yeni bölüm haberleri ve 48. son bölüm özeti haberimizde...

İŞTE DİZİNİN FRAGMANI


DİZİYİ TEKRAR İZLEMEK İÇİN NE YAPMALIYIZ?
Televizyondaki diziyi izlemek istenilen saatiyle boş zaman denk gelemeyebilir. Misafiriniz gelebilir. İşte olmuş olabilirirsiniz... Bunun için üzülmenize ve "bir bölüm kaçırdım mı" gibi dert etmenize gerek yoktur. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. 

48. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sanem, Can'a hayatında çok değer verdiği bir şeyi geri verir. Can'la yaşadığı yakınlaşmadan tedirginlik duyan Sanem, onun aniden ortadan kaybolmasıyla endişeye kapılır. Oysa ki Can önemli bir sorunu ortadan kaldırmak için uğraşmaktadır.

Sorunun ortadan kalkmasıyla çok sevinen Sanem, Can'la beraber yeni tanıtım projesi için çalışırken, Can'ın kendisi için ne kadar büyük bir fedakarlık yaptığının farkına varır. Artık problem çözme sırası Sanem'dedir.

Sanem, Can'a hayatında çok değer verdiği bir şeyi geri verir. Can ise bu hediyeyi tek şartla kabul eder ve Sanem'e bir teklifte bulunur. Sanem'in teklifi kabul etmesiyle çok mutlu olan ikiliyi, hayatlarını değiştirecek, herkesi şoke eden bir olay beklemektedir.

DİZİNİN KONUSU
Dizinin başrol oyuncularından Sanem’in, babası Nihat’ın bir bakkal dükkanı bulunuyor. Çocuk yaşlardan itibaren her gün sabah saatlerinde genellikle nefes darlığı çeken babasının yerine bakkalı açan Sanem, ablası Lale’nin zıttında doğal, neşeli ve yaşam dolu bir genç kız olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Bu haliyle izleyicinin ilgisini çeken Sanem, ablasının çalıştığı kadın dergisi Kontes’te eleman arandığını duyunca iş başvurusu yapıyor ve dizide macera da bundan sonra başlıyor.  Sanem işlerin sıkıntıya girdiği bir zamanda dergide çalışmaya başladıktan sonra bir anda kendisini hiç tahmin edemediği olaylar zinciri içinde buluyor. Başrol oyuncularından Can Yaman’ın hayat verdiği Derginin patronun oğlu olan Can Divit ile  arasında beklemediği şekilde başlayan yakınlaşma olayların gidişatını şekillendiriyor. Son derece dikkat çeken ve  macerasever bir kişiliğe sahip olan Can,  metropol yaşamındaki küçük hesaplardan uzak doğayı seven sportmen bir genç olarak görülüyor. Bundan dolayıda Sanem’le arasında özel bir bağın kuruluyor. 

ERKENCİ KUŞ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?
Sanem Aydın: Demet Özdemir
Can Divit: Can Yaman
Leyla Aydın: Öznur Serçeler
Mevkibe Aydın: Özlem Tokaslan
Nihat Aydın: Berat Yenilmez
Emre Divit: Birand Tunca
Ayhan Işık: Ceren Taşçı
Muzaffer Kaya (Zebercet): Cihan Ercan
Deren Keskin: Tuğçe Kumral
Cengiz Özdemir (Ceycey): Anıl Çelik
Güliz Yıldırım: Sibel Şişman
Osman Işık: Ali Yağcı