Erkenci Kuş 48. yeni son bölümde heyecan dorukta... Diziye damga vuran en önemli gelişme ise Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne babası kendisine doğru düzgün bir iş bulmazsa evlenmek zorunda olduğunu söyleyene kadar olması..  İşte, yayınlanır yayınlanmaz izleyebileceğiniz Erkenci Kuş 48. yeni bölüm fragmanı, son bölüm izleme linki ve detaylar...

ERKENCİ KUŞ 47. YENİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

ERKENCİ KUŞ 48.BÖLÜM YENİ FRAGMANI
Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman gibi isimlerin paylaştığı Erkenci Kuş 48. yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Salı akşamların vazgeçilmez dizisi Erkenci Kuş 47. son bölümde, Can'la yaşadığı yakınlaşmadan tedirginlik duyan Sanem, onun aniden ortadan kaybolmasıyla endişeye kapılır. Oysaki Can önemli bir sorunu ortadan kaldırmak için uğraşmaktadır.

Erkenci Kuş son bölümde Sanem, sorunun ortadan kalkmasıyla çok sevindi. Sanem, Can'la beraber yeni tanıtım projesi için çalışırken Can'ın kendisi için ne kadar büyük bir fedakarlık yaptığının farkına varır. Artık problem çözme sırası Sanem'dedir.

Sanem, Can'a hayatında çok değer verdiği bir şeyi geri verir. Can ise bu hediyeyi tek şartla kabul eder ve Sanem'e bir teklifte bulunur. Sanem'in teklifi kabul etmesiyle çok mutlu olan ikiliyi, hayatlarını değiştirecek, herkesi şoke eden bir olay beklemektedir.