"Élite", Netflix'teki en büyük 2. İspanyol dizisi olarak bilinir. Élite, ülkenin en seçkin okuluna (Las Encinas) gitme hakkı olan üç gencin hikayesini anlatıyor. Okula yeni gelen 3 burslu öğrencinin ardından bir öğrencinin okulda ölümü her şeyi tamamen değiştirir. Bir gençlik dizisi olmanın yanı sıra, Élite ayrıca drama ve gizem konularını da içeriyor. Dizi ilk olarak 5 Ekim 2018'de yayınlandı. İlk sezon 20 milyon görüntülemeyi aşarak geniş bir izleyici kitlesi yarattı. Dizi, 3 sezondur büyük bir heyecanla izlendi.

Dördüncü sezon, dizide en büyük değişikliğin yaşandığı sezon olabilir. İşte bildiklerimiz.

"Élite" dördüncü sezonda ne olacak?

Dizinin yeni sezonunda neler olacağı resmi olarak açıklanmadı. Diziye yeni oyuncuların da katılmasıyla heyecanlı sahneler bizleri bekliyor olacak.

"Élite" 4. Sezon Ne Zaman Netflix'e Çıkacak?

Netflix, 4. sezonun 2021'de yayınlanacağını zaten doğruladı. Resmi bir tarih yok, ancak muhtemelen 2021'in ortasında yayınlanacak.

"Élite" 4. Sezonun oyuncu kadrosu ne olacak?

Dizinin yeni sezonu hem eski oyuncuların döndüğü hem de yeni yüzlerin eklendiği bir sezon olacak.

Dördüncü sezon için geri dönmeyen aktörler arasında Álvaro Rico (Polo), Ester Expósito (Carla), Mina El Hammani (Nadia) ve Danna Paola (Lucrecia) yer alıyor.

Élite Resmi Twitter sitesi, bazı oyuncuların Temmuz 2020'de yeni sezona katılacağını duyurdu.

İşte Elit yeni sezon oyuncuları;

Pol Granch
Manu Rios
Martina Cariddi
Carla Díaz

Kasım 2020'de FormulaTV üzerinden Itzan Escamilla ve Omar Ayuso'nun dördüncü sezon sonunda diziden ayrılacağı ortaya çıktı.

Diziye devam etmesi onaylanan oyuncular:

Arón Piper
Georgina Amorós
Claudia Salas
Miguel Bernardeau

(Kaynak: Netflixjunkie)