Bir zamanların reyting rekorları kıran Arka Sıradakiler dizisinde Özge karakterine haber veren Sevda Dalgıç, değişimiyle hayranlarının ağzını açık bıraktı.Avlu dizinde 'Bade' karakterine hayat vermek için ekranlara tekrar geri dönen Dalgıç'ın yeni rolü merak konusu oldu.

GENİŞ OMUZLU KASLI KOLLU

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni ile takip edilen Avlu dizisinin son bölümünde diziye 'Bade' adında bir karakter katıldı. Geniş omuzları, kaslı kolları ile Amerikan vari bir mahkum profili çizen bu yeni karakteri aslında çok yakından tanıyoruz. Bade karakterine hayat veren Sevda Dalgıç'ı FOX TV'de yayınlanan ve bir döneme damga vuran efsane gençlik dizisi Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı 'Özge' karakteriyle tanıyoruz.

"İZLEYİP GÖRECEĞİZ"

Başarılı oyuncu yeni bölüm çekimlerini tamamladıktan sonra Nişantaşı'nda bir cafede otururken objektiflere yansıdı. Muhabirlerin "yeni bölümde neler olacak?" sorusunu, "izleyip göreceğiz" diyerek cevaplandıran Dalgıç, "sosyal medyada çok güzel tepkiler alıyorum. Bu beni çok mutlu ediyor. Bakın görüyorsunuz, şu an bile elimde telefon onları cevaplamaya çalışıyorum" dedi. Aradan geçen yılların ardından bir hayli değişen Dalgıç bakalım Avlu dizisinde nasıl bir performans gösterecek.