Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 195. bölümü yine büyük bir heyecana sahne oldu. Dizide İlyas Çakırbeyli, Rıdvan'ın oğlu Musa'yı öldürür.

Oğlunun intikamını almak isteyen Rıdvan ise tüm okları Hızır Çakırbeyli'nin oğlu Hızır Ali'ye çevirir.

Rıdvan'ın intikam alacağını düşünen Hızır Çakırbeyli, Hızır Ali ve Didem'in hayatlarını korumak için, oğlunu ve Didem'i yurt dışına gönderme kararı alır. 

Küçük bir nikah merasimiyle evlenerek, yurt dışına yaşayacak olan Hızır Ali ve Didem havaalanına giderken Volkan ve ekibi tarafından pusuya düşürülerek ağır yaralınırlar.

Hastaneye kaldırılan Hızır Ali ve Didem Façalı'nın durumları ağırdır. Didem'im ölüm haberiyle yıkılan Haşmet Façalı, kızının intikamını almak için hastaneden ayrılır.

Rıdvanların mekanını basan Haşmet Façalı, çatışmaya girerek Volkan ve ekibi tarafından öldürülür.

Yani Didem'i oynayan Gizem Arıkan ile Haşmet'i oynayan Tuğrul Tunçalp, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden resmen ayrılmış oldu.

196. Bölümde Ne Olacak?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümünde, Didem ve Haşmet Façalı'nın ölüm haberleri iki aileyede kara bulut gibi çöker. Haşmet Façalı'ya intikam sözü veren Hızır Çakırbeyli, Haşmet'in ve Didem'in intikamını almak için Rıdvan ve Volkan'ın ekibine saldırı düzenler.

EDHO Son Bölüm Özeti
İlyas Çakırbeyli'nin Pınar'la birlikte kurduğu oyun Ömür Çakırbeyli'nin son anda mekanı basmasıyla bozulur. Tüm düşmanlarını tek seferde temizlemeyi planlayan İlyas Çakırbeyli, sadece Rıdvan'ın oğlu Musa'yı öldürebilir.

Oğlunun intikamını almak isteyen Rıdvan ise kana kan diyerek okları Hızır Çakırbeyli'nin oğlu Hızır Ali'ye çevirir. Kendisinden habersiz yapılan planlardan rahatsız olan Hızır Çakırbeyli, duruma el koyarak kendi oyunun kurmak için kolları sıvar.

Haşmet Façalı, İlyas ve Ömür arasındaki gerginlik yüzünden köprüleri yıkmaya hazırdır. Fakat Didem'in aşkı, iki aile arasında yeni bir başlangıç yaptırır. Didem ve Hızır Ali'nin bu durumuna müdahale eden Hızır Çakırbeyli, Haşmet Façalı ile konuşarak sevenlerin kavuşmasını ister. Çıkan savaş yüzünden nikah merasimini evlerinin bahçesinde yapma kararı alan Hızır Çakırbeyli, oğlu Hızır Ali'ye ve Didem'e yapılacak saldırıyı yine de engelleyemez.