Ekim ayı sonunda izleyicisi karşısına çıkması beklenen Diriliş Osman'da Burak Özçivit’e partner olarak düşünülen kadın başrol oyuncusunun daha önce Aslıhan Karalar olduğu söylenmiş ve bir çok izleyici tarafından tepki almıştı.

Aranan kan bulundu: Dizide Malhun Hatun olarak ekranlarda yer alacak kadın başrol oyuncusu için bir çok isim düşünülmüş ancak kriterlere uymadığı için anlaşma sağlanamamıştı. Ancak Diriliş Osman dizisinin başlamasına bir ay kala dizinin kadın başrol oyuncusunun bulunduğu söylendi.

Daha önce adı duyulmamıştı: Birsen Altuntaş'ın haberine göre Burak Özçivit'in partnerinin Özge Törer olduğu konuşuluyor. İsmi daha önce duyulmayan genç oyuncunun kim olduğu ve dizide nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu.

Özge Törer kimdir?
Özge Törer 20’li yaşların başında olan yetenekli bir üniversite öğrencisidir. 2017 2018 eğitim öğretim yılında Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi sahne sanatları bölümünü kazanmıştır.

Özge Törer şu anda üniversite 3. sınıf öğrencisidir. Girdiği Diriliş Osman seçmelerinde yapımcı Mehmet BOZDAĞ’ı hem yeteneği hemde güzelliği ile büyülemeyi başarmıştır.

Burak Özçivit bölüm başı ne kadar kazanacak?
Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Bey'e hayat veren Engin Altan Düzyatan'ın ardından Osman Bey'e can verecek olan Burak Özçivit, diziden bölüm başına 325 bin TL kazanacak.


Ne zaman yayınlanacak?
Merakla beklenen Diriliş Osman, ATV ekranlarında Ekim ayı sonuna doğru izleyicilerle buluşacak.

Kaynak: İnternet Haber