Yeni sezon çekimleri devam eden Diriliş Ertuğrul dizisinin ne zaman yayınlanacağı halen merak konusudur. Lakin dizisinin kadrosu giderek güçlendiği kesinleşti. Yayına başlamadan yeni isimleri kadrosuna dahil eden Diriliş yapımcıları bu seferde İlker  Aksum, Eser Karabil ve Enis Yıldız gibi yetenekli ve tanınan oyuncuların yer alacağını duyurdu.

İLKER AKSUM KİMDİR?

30 Kasım 1971 tarihinde Isparta’da doğmuş. Annesinin adı Nurten Aksum’dur.Babası Mehmet Bülent Aksum subay pilotdur.  İlkay ve Alpay adında İkiz kardeşleri var. İlker Aksum, Etimesgut Şeker İlkokulu’nda başlar okul hayatına. Mehmetçik Lisesi’ndenden mezun olur. 1989 yılında Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarını kazanarak 1993 yılının sonunda mezun olur. En son olarak TRT 1'in dev yapımı olan Mehmetçik Kut'ül Amera'da oynadı.

ESER KARABİL KİMDİR?

1980 doğumlu oyuncu Ezel ve Karagül gibi dizilerde oynadıkdan sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem'de rol aldı. En son Fazilet Hanım ve kızları dizisinde oynadı.

ENİS YILDIZ KİMDİR?

1972 Almanya doğumlu olan oyuncu 2 sezondur ekranlarda yer almıyordu. Poyraz Karayel'de Avukat Necdet rolüyle ve Medcezir'de Mithat Civanoğlu rolleriyle tanınmaya başlanmıştı.