Çukur yeni sezon ilk bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyecek. 2017 yılından itibaren izleyicilere aksiyon ve heyecan dolu dakikalar yaşatan Çukur dizisinin yeni bölümde de eski bölümler gibi yine aynı anlar yaşanacak. İşte, Çukur'da yeni sezonun  ilk bölümü ve detaylı bilgiler...

Eylül ayından izleyici karşısına çıkacak olan dizinin henüz fragmanı henüz yayınlanmadı yayınlanır yayınlanmaz sitemizde yayınlanacaktır.

SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?
Çukur 67. Son bölümde; Akın Koçovalı’nın cezaevinden çıkması herkesin yüzünü güldürürken, Koçovalı kadınlarının Yücel tarafından kaçırılması Koçovalı erkeklerini derinden sarsıyor. İdris çocuklarına onları bulma talimatı verirken, Yamaç’ın “O Çukur'u İstanbul'da sanıyor ya, İstanbul'un Çukur'da olduğunu öğrenecek!” sözleriyle savaş başlıyor. Yamaç ve Yücel son kez yüz yüze gliyor. Yamaç yaşadığı acıların etkisiyle Yücel’e hiç beklemediği bir son hazırlıyor. Yamaç Yücel’in yanından ayrılırken, “Gittiğin yerde Baykal'a, Çeto'ya, Mahsun'a beni sor. Benim kim olduğumu çok iyi biliyorlar. Yamaç Koçovalı ben!” sözleri dikkat çekiyor. Ardından yükselen alevler Yücel’in acı haykırışları heyecanı yükseltiyor.

Selim arabası ile giderken telefonu çalar. Karşısındaki kişi hastaneden aradığını, cezaevi yakınlarında oğlu Akın Koçovalı’nın ölü bulunduğunu söyler. Selim duydukları karşısında şok geçirir. Arabasını kenara çeker ne olduğunu anlamaya çalışır. Kendinden geçmi bir halde morga gelerk, kendini tanıtır. Akın Koçoval’yı teşhise geldiğini söyler. Görevli onu morga götürü. İçeri girdiğinde masanın üzerinde ceset torbasını görür.

Sonunda cesaretini toplayarak ceset torbasını açar. Ancak karşısındaki yüz oğlunun yüzü değildir. Bu sırada diğer tarafta oğlu Akın ona doğru bakmaktadır. Selim oğlunu farketmez. Akın “baba” der. Selim şoke olur. Akın babasının yüzüne bakıp gülümser. Kollarını kaldırır ve “bab” diyerek ona doğru yürü. Selim yaşadığı olayın şoku ile ona bir tokat atar. Akın’a ne yaptığını sorar. Ardından oğluna sarılır.

ÇUKUR OYUNCULARI ARASINDA SÜRPRİZ İSİM!
Hakan: Muhafız' dizisinde Leyla karakteriyle karşımıza çıkan güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, sezonun ilgiyle izlenen 'Çukur' dizisine dahil olacak.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil'in rol aldığı yapımın yeni bölümlerinde oynayacak olan Ayça Ayşin Turan, dizinin finale yakın bölümünde ölümüyle herkesi üzen Sena karakterinin yerine geçecek.

MERO ÇUKUR'A MI GELİYOR?
Yapımcının dizinin müzikleri için son dönemlerde çıkış yakalayan Mero isimli Türk asıllı Alman rap şarkıcı ile anlaştığı, iddialar arasında bulunuyor.

MERO (ENES MERAL) KİMDİR?
Mero lakabını kullanan Enes Meral, 2000 senesinde Almanya'nın Rüsselsheim am Main kentinde hayata gözlerini açmıştır. İlk olarak 2017 senesinde Instagram mecrasından paylaştığı rap videoları sayesinde tanınırlık kazanan Mero (Enes Meral), Groove Attack ve Xatar isimli müzik kuruluşlarıyla gerçekleştirdiği anlaşmayla beraber 23 Kasım 2018 senesinde Baller Los adlı şarkısını piyasaya sürmüştür. Bu parçayla büyük bir çıkış yakalayarak Avustralya ve Almanya müzik listesinde zirveye yerleşen Mero (Enes Meral), devamında 15 Mart 2019 senesinde çıkardığı Ya Hero Ya Mero adlı albümüyle kısa bir zaman içerisinde elde ettiği başarıyı en üst seviyeye taşımıştır. Mero, Spotify platformunda aylık 3.3 milyon aktif dinleyiciye ve YouTube mecrasında da 183.6 milyon görüntülenmeye ulaşmıştır.